Farsbrød - Opskrift på græsk inspireret farsbrød med feta og oliven
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Farsbrød

Farsbrød – Opskrift på græsk inspireret farsbrød med oliven, feta, soltørrede tomater og bacon. Farsbrød er super nemt og lækkert og er perfekt hverdagsmad. Dette farsbrød er græsk inspireret, da der er feta, oliven og oregano i. Derudover er der løg, hvidløg og soltørrede tomater i og ovenpå farsbrødet er der bacon i skiver. Farsbrødet er super smagfuldt og saftigt og det er perfekt at servere til aftensmad med sprøde ovnkartofler, tzatziki og græsk salat. Rigtig god fornøjelse!

Farsbrød

Aftensmad til 4-6 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 50 min.
I alt 1 t.

Ingredienser

Farsbrød

Fremgangsmåde

Farsbrød

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Kom alle ingredienserne i en skål (enten en skål til røremaskine eller bare en alm. skål). Rør farsen sammen og smag til om der skal mere salt eller peber i. Rør endelig ikke for meget i farsen, for så bliver den for tynd, den skal blot lige røres sammen til den er sammenhængende.

Form farsen til et brød og placer i et ildfast fad smurt med smør. Læg baconskiverne ovenpå og bag farsbrødet i ca. 50 min. Lad det afkøle en smule inden det skæres i skiver og serveres. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar