Krydret ovnbagt kylling - Saftig og krydret kylling perfekt tilbehør
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Krydret ovnbagt kylling

Krydret ovnbagt kylling – Opskrift på lækre saftige kyllingebryster med krydderier og brun farin. Disse kyllingebryster er så gode og nemme at lave. Kyllingebrysterne pensles først med olie og bagefter drysses de med en blanding af paprika, løgpulver, hvidløgspulver, salt, peber og brun farin. Kyllingen bages i ovnen og skæres derefter i skiver eller serveres hele. Det giver nogle kyllingebryster med masser af saft og god smag. Server kyllingen med f.eks. denne spinatsalat og disse parmesankartofler. Rigtig god fornøjelse!

Krydret ovnbagt kylling

Tilbehør, Kød til 4 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 40 min.
I alt 1 t.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Krydret ovnbagt kylling

175 C varmluft.

Gnid olien ind i kyllingen.

Bland paprika, løgpulver, hvidløgspulver, salt, peber og brun farin sammen og vend kyllingen i krydderiblandingen på begge sider.

Placer kyllingen i et fad med bagepapir. bag kyllingen i 10 min. og vend kyllingen og bag i yderligere 25 min.

Lad kyllingen hvile i 10 min. inden den serveres. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar