Krydret ovnbagt kylling – Opskrift på lækre saftige kyllingebryster med krydderier og brun farin. Disse kyllingebryster er så gode og nemme at lave. Kyllingebrysterne pensles først med olie og bagefter drysses de med en blanding af paprika, løgpulver, hvidløgspulver, salt, peber og brun farin. Kyllingen bages i ovnen og skæres derefter i skiver eller serveres hele. Det giver nogle kyllingebryster med masser af saft og god smag. Server kyllingen med f.eks. denne spinatsalat og disse parmesankartofler. Rigtig god fornøjelse!
Krydret ovnbagt kylling
Ingredienser
Fremgangsmåde
Krydret ovnbagt kylling
175 C varmluft.
Gnid olien ind i kyllingen.
Bland paprika, løgpulver, hvidløgspulver, salt, peber og brun farin sammen og vend kyllingen i krydderiblandingen på begge sider.
Placer kyllingen i et fad med bagepapir. bag kyllingen i 10 min. og vend kyllingen og bag i yderligere 25 min.
Lad kyllingen hvile i 10 min. inden den serveres. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar