Sprøde parmesankartofler - Sprøde kartofler med parmesan og smør
Opskrifter Livsstil Shop

Sprøde parmesankartofler

Sprøde parmesankartofler – Opskrift på sprøde kartofler med parmesan og smør. Disse kartofler er super lækre og meget nemme at lave. Disse kartofler laves ved at skære mellemstore kartofler over på langs. Der snittes firkanter i kartoflerne som lægges i et fad med smeltet smør, parmesan og krydderier. Kartoflerne bages sprøde og gyldne.

Kartoflerne er perfekte at servere sammen med kød og en salat. Prøv at servere de sprøde kartofler med chilimayo, eller også  denne bearnaisemayo. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Kartofler, Tilbehør til 4 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 30 min. / I alt 45 min.
Ingredienser

Sprøde parmesankartofler

1 kg kartofler

50 g smør, smeltet

100 g parmesan, revet

1 tsk. hvidløgspulver

1 tsk. løgpulver

Salt og peber

 

 

Fremgangsmåde

Sprøde parmesankartofler

Tænd ovnen på 220 C varmluft.

Skyl kartoflerne grundigt (de skal have skræl på). Skær kartoflerne over på langs. Rids firkanter i skærefladen.

Kom smeltet smør, parmesan, hvidløgspulver, løgpulver, salt og peber i et fad og rør det rundt og smør det ud, så det dækker bunden af fadet. Placer kartoflerne med skæresiden nedad. Pensl lidt af smørret på kartoflerne og drys med lidt ekstra parmesan.

Bag kartoflerne i ca. 30 min. eller indtil de er sprøde. Server straks. Velbekomme!

 

 

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.