Sprøde parmesankartofler - Sprøde kartofler med parmesan
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Sprøde parmesankartofler

Sprøde parmesankartofler – Opskrift på sprøde kartofler med parmesan og krydderier. Disse kartofler er super lækre og meget nemme at lave. Disse populære parmesankartofler laves ved at koge mellemstore kartofler og skære dem over på langs. Parmesanen rives i et jævnt lag ud på en bageplade beklædt med bagepapir, hvor der dryppes og drysses med hvidløgspulver, løgpulver, salt og peber.  Kartoflerne lægges med skærefladen nedad på parmesanen, hvorefter de bages sprøde og gyldne.

Kartoflerne er perfekte at servere sammen med kød og en salat. Prøv at servere de sprøde kartofler med hytteostdip, chilimayo, eller også  denne bearnaisemayo. Rigtig god fornøjelse!

Sprøde parmesankartofler

Opskrift til 4-5 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 45 min.

Ingredienser

Sprøde parmesankartofler

Fremgangsmåde

Sprøde parmesankartofler

Tænd ovnen på 185 C varmluft.

Skyl kartoflerne grundigt (de skal have skræl på). Kog kartoflerne i rigeligt saltet vand i 10 min.

Riv parmesanen i et jævnt lag ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Dryp med olie og drys med hvidløgspulver, løgpulver, salt og peber. Skær kartoflerne i halve på den lange led og læg dem med skærefladen nedad på parmesanen. Dryp med lidt ekstra olie.

Bag kartoflerne i ca. 20 min. eller indtil de er sprøde. Server straks. Velbekomme!

 

 

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar