Hytteostdip - Opskrift på grøn dip med hytteost og krydderurter
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Hytteostdip

Hytteostdip  – Opskrift på lækker dip lavet med hytteost, krydderurter, cashewnødder og hvidløg. Hytteostdip er så nemt og virkelig hurtigt at lave. Denne dip med hytteost består af hytteost som blendes med hvidløg, frisk dild, persille, purløg, citronsaft, cashewnødder, olie, salt og peber. Jeg bruger enten den hytteost med 1,5 % fedt i eller den med 4 % fedt i og begge dele smager så godt. Dippen er inspireret af min opskrift på Green Goddess salat, som er fyldt med grønne sager og god smag.

Hytteostdip kan bruges til mange ting, men jeg kan allerbedst lide at dyppe grøntsager og nachos i dippen eller bruge den i sandwich. Rigtig god fornøjelse!

Hytteostdip

Sauce, dip til 4 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Hytteostdip

Fremgangsmåde

Hytteostdip

Blend hvidløg, dild, persille, purløg, citronsaft, cashewnødder og olivenolie sammen. Tilsæt hytteost og blend sammen til en ensartet og cremet dip. Smag til med salt og peber. Server straks eller opbevar på køl. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar