Hytteostdip - Opskrift på grøn dip med hytteost og krydderurter

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Hytteostdip

Hytteostdip  – Opskrift på lækker dip lavet med hytteost, krydderurter, cashewnødder og hvidløg. Hytteostdip er så nemt og virkelig hurtigt at lave. Denne dip med hytteost består af hytteost som blendes med hvidløg, frisk dild, persille, purløg, citronsaft, cashewnødder, olie, salt og peber. Jeg bruger enten den hytteost med 1,5 % fedt i eller den med 4 % fedt i og begge dele smager så godt. Dippen er inspireret af min opskrift på Green Goddess salat, som er fyldt med grønne sager og god smag.

Hytteostdip kan bruges til mange ting, men jeg kan allerbedst lide at dyppe grøntsager og nachos i dippen eller bruge den i sandwich. Rigtig god fornøjelse!

Hytteostdip

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Hytteostdip

Fremgangsmåde

Hytteostdip

Blend hvidløg, dild, persille, purløg, citronsaft, cashewnødder og olivenolie sammen. Tilsæt hytteost og blend sammen til en ensartet og cremet dip. Smag til med salt og peber. Server straks eller opbevar på køl. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar