Green Goddess Salad - Grøn salat med pesto og nachos
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Green Goddess Salad

Green Goddess Salad – Opskrift på den lækreste grønne salat med pesto. Denne salat er meget populær på TikTok. Salaten er opfundet af en kvinde, der går under navnet Baked By Melissa. Salaten hedder Green Goddess Salad og den er simpelthen så lækker. Salaten består af fintsnittet spidskål, agurk, forårsløg og purløg. Salaten vendes samen med en lækker syrlig pesto med bl.a. spinat, citronsaft, hvidløg, cashewnødder og valnødder. Hemmeligheden bag denne salat er at ingredienserne til selve salaten skal skæres meget fint ud, fordi så kan salaten bruges som dip og spises med nachos.

I den oprindelige opskrift bruges der nutritional yeast, som er gærflager, i stedet for parmesan. Man kan sagtens brug begge dele eller helt undlade det. Rigtig god fornøjelse!

Green Goddess Salad

Grøn salat til 4 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 45 min.

Ingredienser

Salat
Pesto
Derudover

Fremgangsmåde

Salat

Kom de hakkede ingredienser i en skål.

Pesto

Kom alle ingredienserne i en blender eller minihakker. Hak det til en cremet og flydende pesto. Smag til med salt og peber. Pestoen skal være syrlig.

Vend pestoen i salaten. Stil den på køl i 30 minutter. Server med nachos. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar