Salat med agurk, feta og avocado
Opskrifter Livsstil Shop

Salat med agurk, feta og avocado

Salat med agurk, feta og avocado – Opskrift på agurkesalat med feta, avocado og dild. Den lækreste friske salat med grove agurkestykker, tynde skiver af skalotteløg, feta i tern, avocado i tern og finthakket dild. Der er også en helt enkel dressing af olivenolie, rødvinseddike og salt og peber. Jeg bruger skoleagurker, som jeg skærer i grove stykker, det kan jeg bedst lide. Man kan også bruge alm. agurker og skærer dem i tern f.eks. Server salaten med f.eks. denne kylling og hjemmebagt focacciabrød. Jeg så @whatsgabycooking poste sådan en salat her på Instagram for nogle dage siden, og jeg har lavet den og spist den 6 gange siden. Den smager så godt! Prøv også at tilsætte tørrede tranebær til salaten.

Prøv også min bedste opskrift på græsk salat. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Salat, tilbehør til 3-4 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 10 min. / I alt 10 min.
Ingredienser

Salat med agurk, feta og avocado

400 g skoleagurker, i grove stykker

1 skalotteløg, i tynde ringe

1 avocado, i tern

125 g feta, i tern

1 bundt dild, finthakket

2 spsk. rødvinseddike

2 spsk. olivenolie

Salt og peber

Fremgangsmåde

Salat med agurk, feta og avocado

Kom agurker, skalotteløg, avocado, feta og dild i en skål og bland det sammen.

Rør rødvinseddike, olie, salt og peber sammen og hæld udover salaten. Stil på køl i 30 min. og server herefter. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.