Salat med agurk, feta og avocado
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Salat med agurk, feta og avocado

Salat med agurk, feta og avocado – Opskrift på agurkesalat med feta, avocado og dild. Den lækreste friske salat med grove agurkestykker, tynde skiver af skalotteløg, feta i tern, avocado i tern og finthakket dild. Der er også en helt enkel dressing af olivenolie, rødvinseddike og salt og peber. Jeg bruger skoleagurker, som jeg skærer i grove stykker, det kan jeg bedst lide. Man kan også bruge alm. agurker og skærer dem i tern f.eks. Server salaten med f.eks. denne kylling og hjemmebagt focacciabrød. Jeg så @whatsgabycooking poste sådan en salat her på Instagram for nogle dage siden, og jeg har lavet den og spist den 6 gange siden. Den smager så godt!

Prøv også min bedste opskrift på græsk salat. Rigtig god fornøjelse!

Salat med agurk, feta og avocado

Opskrift til 3-4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Salat med agurk, feta og avocado

Kom agurker, skalotteløg, avocado, feta og dild i en skål og bland det sammen.

Rør rødvinseddike, olie, salt og peber sammen og hæld udover salaten. Stil på køl i 30 min. og server herefter. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar