Babyshower inspiration #2 - Inspiration til at holde baby shower
Babyshower inspiration #2
Temafester

Babyshower inspiration #2

I går havde jeg igen arrangeret babyshower for min aller skønneste veninde Ann-Sofie. Det gjorde jeg nemlig også for 2 år siden, da hun ventede en pige, hvor jeg lavede dette indlæg med inspiration. Denne gang venter hun en dreng, og derfor var festen i blå og grønne nuancer. Jeg havde arrangeret det hele sammen med min mor og min søster.

Kagebord

På kagebordet var der lidt forskellige kager, både store og små, som er nemme at hapse og spise, når man står op.  De fleste af kagerne kan bages og forberedes dagen inden:

Marshmallows dyppet i hvid chokolade og kokos, som jeg havde farvet med blå frugtfarve.

Kanelsnegle med lysegrøn glasur.

Mini hindbærsnitter.

Blåbærmuffins med hvid chokoladecreme fra denne opskrift.

Romkugler.

Bær og popcorn.

Frisk og lækker lagkage med mandelbunde og syrlig citron-kvarkcreme.

Slikskål med blå og grønne nuancer.

Derudover var der også lemonade, bobler, frugt, bær og en lemonadetank med vand, isterninger, citron, lime og mynte.

Pynt

Alt pynten havde jeg fundet i Søstrene Grene, de har nemlig så mange fine ting. Både balloner, guirlander, serpentiner, pompom’er, kagepynt, vimpler, silkebånd, tallerkner, kopper osv. Man behøver selvfølgelig ikke at gå all-in på pyntekontoen. Tænk også på at babyshoweret bliver i hovedpersonens ånd. Hvis du planlægger babyshower i god tid, kan du sagtens finde masser af sødt og billigt pynt i f.eks. Netto, Tiger og Søstrene Grene, man skal bare lige holde øje med, hvornår de har noget pynt i de farver, man vil pynte op med. Desuden har de fleste supermarkeder i dag en hylde med fint bage- og festpynt.

Jeg havde lavet en scrapbog, hvor gæsterne kunne skrive en sød hilsen til Ann-Sofie. Derudover havde jeg lavet en lille quiz, hvor gæsterne skulle gætte, hvornår baby bliver født, hvad baby vejer ved fødslen, hvor lang baby er og hvad baby skal hedde. Jeg havde lagt et Instax kamera frem, så man kunne få taget billeder med hovedpersonen og også klistre billederne ind i scrapbogen.

Gaveideer

Det er jo slet ikke et ”must” at komme med en gave, men her er lidt inspiration, til hvad man kan give den kommende mor og baby:

Hjemmestrikket trøje og uldstrømper

Uro til at hænge over sengen eller puslebordet

Bæresele

Bodystockings (i forskellige størrelser, da sådan en lille baby vokser hurtigt)

En ”Barnets Første” bog – sådan en til at udfylde med alt om baby ?

Sangbøger

Babytøj

Nattøj med tilhørende bamse

Hæklet babytæppe

Pusleunderlag til at tage med i pusletasken

Rangle og bidering

Jeg håber, at I kan bruge dette indlæg til inspiration! Måske du også har holdt babyshower for din søster, veninde eller kusine og har lyst til at dele nogle søde ideer! Jeg synes ihvertfald, at det var sjovt at arrangere og en skøn dag sammen med min veninde og hendes dejlige familie og veninder.

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar