Sølvbryllupsfest med festival tema - inspiration til temafest

Sølvbryllupsfest med festival tema

Sølvbryllupsfest med festival tema – sådan en fest holdt vi i weekenden! Vi fejrede nemlig mine forældres sølvbryllup med et brag af en festivalfest, som gik under navnet #silverfestival2019. Min mor er den vildeste party planner, og intet bliver overladt til tilfældighederne. Alt er planlagt ned til mindste detalje, og der mangler aldrig noget! Festen blev holdt i vores have, hvor vi havde placeret forskellige barer og boder rundt omkring i hele haven, foruden et stort (festival)telt med borde. Der var en lemonade/coctailbar, bobbelbar, lounge område, fadølsbar, kaffe/te bar og kagebar.

Maden kom fra en mexicansk foodtruck, som holdt parkeret i vores indkørsel. Til velkomst snack fik vi kæmpe fade med nachos, pico de gallo, cheddar og guacamole. Til forret fik vi tun ceviche med mango, og hovedretten var 3 slags tacos; al pastor (svinekød), de ribeye og de cabrito (lam). Det hele var så lækkert, og alle vores gæster var vilde med maden. Det er altså en genial ide med en foodtruck, hvis man gerne vil holde en lidt mere uformel fest, hvor gæsterne kan bevæge sig lidt rundt under middagen. Foodtrucken hedder Los Diaz, den ejes af min søsters venindes mexicanske far, og de kan kontaktes på Instagram @losdiazdk.

Kagerne havde jeg (selvfølgelig) lavet! Der var en stor Number Cake og desuden 2 lagkager, da vi var i alt ca. 55 personer. Alle kagerne bestod af svampede marcipanbunde og verdens bedste chokoladesmørecreme. Jeg havde pyntet lagkagerne med chocolate drip, som egentlig bare er en ganache, og derudover var de pyntet med friske bær og chokoladekugler, rullet i sølvstøv, og naturligvis masser af sølvkugler og sølvhjerter. Til kagen kunne gæsterne brygge sig en kop Nespresso (reklame) kaffe fra den kaffebar, som vi havde stillet op ved siden af. Kage- og kaffe boden havde vi indrettet i vores baghave, sådan at gæsterne først så den efter middagen, da kagerne var stillet frem.

Da gæsterne ankom til festen, blev de modtaget på den røde løber ved VIP indgangen af mine forældre, som var “Crew” og som skrev dem ind til festivalen og tildelte dem hver et festivalsarmbånd i en bestemt farve. På den måde blev gæsterne inddelt i 7 camps (borde) til middagen i teltet, hvor hvert bord var dekoreret med drikkevarer i campens farve – det var meget festligt og gav en masse sjov med at bytte sig til andre drikkevarer fra en anden camp, så man f.eks. kunne få den lækre rosé fra camp pink i stedet for de grønne sodavand fra camp grøn.

Inden gæsterne kom ind på festivalspladsen (haven) skulle de igennem min photo booth – her havde vi lavet en fotoramme, som forestillede et Instagram post, så jeg kunne tage et foto af gæsterne inden i rammen, efterhånden som de kom. På den måde har vi et dejligt minde om alle familie og venner, der deltog i festen. Efter fotografering blev gæsterne sendt videre til bobbelbaren til et glas champagne, hvor der også var mulighed for at vælge et glas vand med mynte, citrusfrugter og is fra lemonadetanken, for dem der ikke ønskede alkohol.

Mine søskende og jeg.

Og ingen fest uden natmad! Her serverede vi grillede hotdogs med det hele inkl. hjemmesyltede rødløg.

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer

Skriv en kommentar