Ramsløgssmør - Hjemmelavet smør med ramsløg

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL SOMMERENS FESTER HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Ramsløgssmør

Ramsløgssmør – Opskrift på lækkert smagfuld ramsløgssmør med ramsløgspesto. Det er så dejligt nemt at lave smør med ramsløg. Det består blot af blødt smør, friske ramsløgsblade, ramsløgspesto og salt. Det hele blendes sammen til en ensartet og cremet smør. Smørret kan enten spises med det samme, hvor det stadig er blødt og “smørbart” eller det kan sættes på køl, så det rigtig kan trække smag. Smørret kan rulles ind i hudholdningsfilm og opbevares på køl eller i fryseren. Så er det nemt lige at skære et par skiver, når man skal bruge noget lækkert smør.

Jeg laver smørret med både friske ramsløgsblade og ramsløgspesto, da jeg synes det giver den bedste smag. Man kan også sagtens lave smørret kun med bladene, men så skal der nok bruges dobbelt så mange, for at det får en kraftigere smag.

Hvad kan jeg bruge ramsløgssmør til?

Det skønne ramsløgssmør kan bruges til mange lækre ting. Først og fremmest er det perfekt til hjemmebagt brød, f.eks. hjemmebagt ciabattabrød eller til focaccia brød. Derudover er det perfekt at bruge smørret til en god bøf, grillet fisk eller dampet fisk. Det smager også virkelig godt på bagte kartofler eller i kartoffelmos.

Prøv også min opskrift hjemmelavet smør eller min opskrift på 3 x kryddersmør. Rigtig god fornøjelse!

Ramsløgssmør

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 15 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Skyl ramsløgsbladene grundigt.

Kom alle ingredienserne i en foodprocessor og kør til en ensartet og cremet masse. Smag til med salt.

Server enten smørret med det samme, hvis du vil have at det er blødt og “smørbart” eller du kan rulle smørret ind i husholdningsfilm til en rulle og komme det på køl eller i fryseren. Rigtig god fornøjelse!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar