Pasta med asparges og brunet smør – Opskrift på nem og simpel pastaret med brunet smør, stegte asparges og burrata. Denne pastaret er super nem og virkelig hurtig at lave. Pastaretten er med frisk fettuccine pasta som vendes sammen med brunet smør og stegte asparges. Pastaretten pyntes med ristede pinjekerner, burrata og revet citronskal. Det brunede smør smager så lækkert sammen med de stegte asparges og pastaen. Retten er inspireret af den virale “Open Lasagna”, som er en slags åben lasagne med kogte lasagneplader som serveres med asparges, brunet smør, burrata og pinjekerner.
Denne pastaret er perfekt at servere i hverdagene, da den er super hurtig at lave. Der kan f.eks. serveres denne salat til med agurk, feta og avocado, så der er noget frisk og sprødt ved siden af pastaretten. Prøv også denne pastaret med pasta i cremet pestosauce eller denne hurtige pastaret med citron og basilikum. Rigtig god fornøjelse!
Pasta med asparges og brunet smør
Ingredienser
Fremgangsmåde
Brun smørret i en gryde og stil det til side.
Knæk enderne af asparges og skær dem i mindre stykker. Steg asparges ved høj varme i olie og drys med salt. Steg til de tager farve.
Kog pastaen i saltet vand.
Vend pastaen med brunet smør og stegte asparges. Pynt pastaretten med pinjekerner, burrata og citronskal. Server straks. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar