Pasta i cremet pestosauce - Pastaret med pesto og mascarpone
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Pasta i cremet pestosauce

Pasta i cremet pestosauce – Opskrift på den nemmeste pastaret med cremet pestosauce med mascarpone, pesto og citron. Denne pastaret er super nem og består af ganske få ingredienser. Pastaretten består af en cremet sauce med hvidløg svitset i olie med citronskal. Der tilsættes grøn pesto, mascarpone og pastavand, som koges til en dejlig sauce. Herefter vendes der spaghetti i og retten pyntes med frisk basilikum, ristede pinjekerner og fintrevet citronskal.

Denne pastaret er super nem og perfekt til aftensmad i hverdagen. Jeg bruger spaghetti her, men hvilken som helst pasta kan bruges i denne pastaret. Server gerne pastaen med en salat og måske noget lækkert brød. Rigtig god fornøjelse!

 

Pasta i cremet pestosauce

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 15 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Kog spaghetti i saltet vand.

Imens pastaen koger svitses hvidløg i olie på en pande/sauterpande. Tilsæt citronskal.

Tilsæt pesto og mascarpone og rør det godt ud og hæld 1 dl af pastavandet på. Lad det simre et par minutter og sørg for at røre det godt rundt, så der ikke er nogle klumper i. Smag til med salt og peber.

Tilsæt pastaen og 1 dl pastavand og vend det godt sammen. Drys med basilikum og ristede pinjekerner. Server straks. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar