Pasta med chorizo - Frederikke Wærens
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Pasta med chorizo

Pasta med chorizo – Opskrift på hurtig og lækker pastaret med tomatsauce med stegt chorizo, peberfrugt og paprika. Denne pastaret er så nem og hurtig at lave. Retten består af en lækker cremet tomatsauce, hvor der er stegt chorizo i samt peberfrugt og paprika. Saucen smages til med dijon sennep og soya, hvilket giver saucen en dejlig smag. Der kan sagtens tilsættes flere grøntsager til saucen, f.eks. frisk spinat eller

Denne pastaret er perfekt at servere som aftensmad i hverdagen, men den kan også sagtens serveres til gæster, med en let grøn salat til og godt brød. Jeg bruger pastasløjfer her, men hvilken som helst pasta kan bruges i denne pastaret. Prøv også mine andre opskrifter på pastaretter. Rigtig god fornøjelse!

Pasta med chorizo

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 25 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Steg chorizo sprødt på en pande. Tag chorizoen af panden og steg løg, hvidløg og peberfrugt klare. Tilsæt tomatpure, hakkede tomater, madlavningsfløde, dijon sennep, soya og røget paprika. Lad saucen stå at simre i 10 min. og tilsæt chorizoen.

Kog pastaen.

Tilsæt pastavand til saucen og lad den simre lidt mere, tilsæt parmesan og smag saucen til. Kom pastaen i saucen og server pastaretten evt. med ekstra parmesan. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar