Butterdejspakker med grøntsagsfyld – Opskrift på vegetariske butterdejspakker

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Butterdejspakker med grøntsagsfyld

Butterdejspakker med grøntsagsfyld – Opskrift på lækre vegetariske butterdejspakker med grøntsagsfyld og karry. Butterdej er så lækkert med dens mange, fine sprøde og smørfyldte lag. Butterdej kan bruges til virkelig mange lækre ting og her har jeg lavet skønne butterdejspakker med lækkert grøntsagsfyld med gulerødder, ærter, majs, karry og spidskommen. De minder meget om grøntsags samosaer.

Man kan sagtens lave sin egen butterdej, men hvis det skal gå lidt hurtigt i de travle hverdage, så er den butterdej man kan købe på frost, en helt perfekt løsning. Jeg har tit disse butterdejsplader liggende i fryseren, da det er så nemt og de kan fyldes og bages med alverdens fyld. Opskriften på disse butterdejspakker er vegetariske, men de kan f.eks. fyldes med kødsauce, laks eller kylling. Faktisk er laks og spinat en sikker vinder sammen med butterdej, f.eks. indbagt laks. Butterdejspakkerne kan sagtens fryses ned og blot tøes op og lunes i ovnen inden servering. Prøv også min opskrift på butterdejspakker med spinat og feta. Rigtig god fornøjelse!

Butterdejspakker med grøntsagsfyld

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 40 min.

Ingredienser

Butterdejspakker med grøntsagsfyld (12 stk.)

Fremgangsmåde

Butterdejspakker med grøntsagsfyld

Tag butterdejspladerne ud af fryseren 20 min. inden brug.

Svits løg og hvidløg i olie på en pande. Tilsæt gulerødder, ærter, majs og krydderier. Lad det stege i 10 min. under omrøring. Tag panden af varmen og rør creme fraiche i og smag til med salt og peber. Tilsæt rosiner.

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Skær hver butterdejsplade i to. Kom en skefuld grøntsagsfyld i midten på det ene stykke. Læg den anden dejplade på og luk sammen med en gaffel rundt i kanten, så fyldet ikke flyder ud under bagning. Pensl med æg og bag butterdejspakkerne i ca. 20 minutter indtil de er gyldne og sprøde. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar