Fish tacos - Opskrift på lækre fish tacos med sprødt og krydret torsk

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Fish tacos

Fish tacos – Opskrift på de lækreste fish tacos med sprødt og krydret torsk. Tacos med fisk er en nem og lækker ret som egner sig godt til både store og små. Tacos kan fyldes med et hav af forskelligt fyld og her er fyldet altså torsk, som er vendt i spicy crispy chicken krydderi. I stedet for dette sprøde krydderi, så kan man også bare vende fisken i æg og pankorasp. Jeg har fyldt disse tacos med sprøde grøntsager, mango, avocado, hjemmelavede syltede rødløg og chilimayo. Hvis man ønsker at lave dem i en vegetarisk version, så har jeg også en opskrift på vegetariske tacos med blomkål og halloumi i stedet for kød. Rigtig god fornøjelse!

Fish tacos

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 20 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Fish tacos

Fremgangsmåde

Fish tacos

Skær fisken i passende stykker og vend den sammen med crispy chicken krydderi. Varm en pande op med olivenolie ved middelvarme. Steg fisken til den er gennemstegt.

Lun de bløde tacos og anret dem med spidskål, peberfrugt, mango, avocado, fisk, syltede rødløg, chilimayo, friske krydderurter og lime. Server straks. Velbekomme!

 

 

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar