Vandmelon med fetacreme - Nem forret med vandmelon og feta
Opskrifter Livsstil Shop

Vandmelon med fetacreme

Vandmelon med fetacreme – Opskrift på lækker appetizer med vandmelon, fetacreme, mynte og honning. Denne hurtige og lækre appetizer med vandmelonskiver, fetacreme, mynte og honning er så nem og hurtig at lave. Det er en slags vandmelonsalat forklædt som pizza-slices, som man kan servere til forret eller som en del af en buffet. Fetacremen laves med feta, græsk yoghurt, honning, salt og peber. Cremen piskes blot sammen med en elpisker, da den ikke skal være for flydende, for så kan den ikke sprøjtes på vandmelonen.

Prøv også at pynte vandmelonen med finthakkede rødløg, ristede pinjekerner eller balsamico glace. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Appetizer til 6-8 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 10 min. / I alt 20 min.
Ingredienser

Fetacreme

250 g feta

4 spsk. græsk yoghurt

2 spsk. flydende honning

Salt

Peber

Derudover

16 stk. vandmelon trekanter/skiver

Frisk mynte

Ekstra honning til pynt

Olivenolie til pynt

 

Derudover

Fremgangsmåde

Fetacreme

Kom ingredienserne i en skål og pisk med en elpisker til en sammenhængende creme. Cremen skal ikke blendes, for så bliver den for flydende, den skal bare lige hænge sammen. Smag til med salt og peber.

Kom cremen i en sprøjtepose. Lige inden servering pyntes vandmelon med fetacreme, mynte, honning og olivenolie. Server straks. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.