Udon nudler med kylling og agurk - Nudelret med udon nudler
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Udon nudler med kylling og agurk

Udon nudler med kylling og agurk – Opskrift på lækker nudelret med Udon nudler, agurk, kylling og tahin dressing. Denne lækre og hurtige nudelret består af kogt kylling, som trækkes fra hinanden og blandes med en lækker tahin dressing, revet agurk, forårsløg, sesamfrø og udon nudler.

Udon er en tyk nudel lavet af hvedemel, som man ofte bruger i det japanske køkken, og det er comfortfood for mange japanere. Der er mange forskellige måder, man kan servere nudlerne på. Man kan f.eks. servere dem i suppe eller bruge dem i stir fry. Nudlerne kan købes i asiatiske supermarkeder. Andre nudler kan selvfølgelig også bruges i denne ret.

Server nudelretten med en salat eller min opskrift på asiatisk agurkesalat. Prøv også min opskrift på peanutbutter nudler.  Rigtig god fornøjelse!

Udon nudler med kylling og agurk

Opskrift til 3-4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Udon nudler med kylling og agurk
Tahin dressing
Derudover

Fremgangsmåde

Udon nudler med kylling og agurk

Kom kylling, basilikum, rødløg i tern, salt og peber i en gryde og dæk med vand. Kom låg på og kog kyllingen i ca. 20 minutter.

Træk kyllingen fra hinanden med to gafler.

Tahin dressing

Pisk alle ingredienserne sammen og tilsæt vand indtil dressingen har den ønskede konsistens.

Kom kogende vand på udon nudlerne og lad dem stå i 5 min. Hæld vandet fra.

Kom nudler, revet kylling, revet agurk, forårsløg, tahin dressing og sesamfrø i en skål og vend det hele sammen. Server straks. Velbekomme!

 

 

 

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar