Asiatisk agurkesalat - Opskrift på spicy asiatisk agurkesalat
Opskrifter Livsstil Shop

Asiatisk agurkesalat

Asiatisk agurkesalat – Opskrift på lækker frisk og spicy asiatisk inspireret agurkesalat. Denne agurkesalat består af en marinade/dressing med bl.a. soya, sesamolie, hvidløg, ingefær og riseddike i. Den blandes med agurk, chili, forårsløg og koriander eller persille, hvis man ikke er til koriander. Det er en frisk, sprød og stærk salat som egner sig godt sammen med f.eks. nuddelretter eller retter med ris. Man kan selv justere på smagen af salt, sødt og stærkt. Jeg brugte en halv rød chili og det var rigeligt, men man kan sagtens bruge 1 hel chili, hvis man godt kan lide, at det er stærkt. Prøv også at komme tynde skiver af gulerødder i salaten. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Grøn salat, Tilbehør til 4 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 5 min. / I alt 15 min.
Ingredienser

Asiatisk agurkesalat

2 spsk. soya

1 tsk. riseddike

2 spsk. sesamolie

1 tsk. balsamicoeddike

1 fed hvidløg, fintrevet

1 tsk. fintrevet ingefær, frisk

1 spsk. sesamfrø

1 rød chili, skåret i tynde skiver

1,5 agurk

2 stængler forårsløg, skåret i skiver

1 håndfuld koriander eller persille, grofthakket

Fremgangsmåde

Asiatisk agurkesalat

Bland soya, riseddike, sesamolie, balsamicoeddike, hvidløg, ingefær, sesam og chili sammen. Smag til om der evt. skal lidt sukker eller salt i. Skær agurk i tynde halve skiver og tilsæt i dressingen sammen med forårsløg og koriander/persille. Server agurkesalaten. Velbekomme!

 

Bedøm denne ret

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.