Asiatisk agurkesalat - Opskrift på spicy asiatisk agurkesalat
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Asiatisk agurkesalat

Asiatisk agurkesalat – Opskrift på lækker frisk og spicy asiatisk inspireret agurkesalat. Denne agurkesalat består af en marinade/dressing med bl.a. soya, sesamolie, hvidløg, ingefær og riseddike i. Den blandes med agurk, chili, forårsløg og koriander eller persille, hvis man ikke er til koriander. Det er en frisk, sprød og stærk salat som egner sig godt sammen med f.eks. nuddelretter eller retter med ris. Man kan selv justere på smagen af salt, sødt og stærkt. Jeg brugte en halv rød chili og det var rigeligt, men man kan sagtens bruge 1 hel chili, hvis man godt kan lide, at det er stærkt. Prøv også at komme tynde skiver af gulerødder i salaten. Rigtig god fornøjelse!

Asiatisk agurkesalat

Grøn salat, Tilbehør til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 15 min.

Ingredienser

Asiatisk agurkesalat

Fremgangsmåde

Asiatisk agurkesalat

Bland soya, riseddike, sesamolie, balsamicoeddike, hvidløg, ingefær, sesam og chili sammen. Smag til om der evt. skal lidt sukker eller salt i. Skær agurk i tynde halve skiver og tilsæt i dressingen sammen med forårsløg og koriander/persille. Server agurkesalaten. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer

Skriv en kommentar