Peanutbutter nudler - Opskrift på cremet nudelret med peanutbutter
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Peanutbutter nudler

Peanutbutter nudler – Opskrift på cremet nudelret med peanutbutter og smilende æg. Denne cremet nudelret er så lækker og meget nem at lave. I er vilde med disse hurtige nudelretter, f.eks. nudler med chili og hvidløg, tiktok ramen eller chili cheese nudler. Det er en ret der hurtigt kan laves til frokost eller til aftensmad, på de dage, hvor det skal gå hurtigt med maden. Det er en lidt spicy ret, da der er 1 spsk. sriracha i, men der kan sagtens justeres i mængden, afhængig af, hvor stærk retten skal være. Jeg har serveret retten med et smilende æg, almindelige sesamfrø, sorte sesamfrø og finthakket persille. Retten kan serveres med stegte grøntsager og kylling. Rigtig god fornøjelse!

Peanutbutter nudler

Opskrift til 1 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 15 min.

Ingredienser

Peanutbutter nudler ( til 1 person)
Topping

Fremgangsmåde

Peanutbutter nudler

Rør mayonnaise, sriracha, sukker, soya og peanutbutter sammen. Kog nudlerne og tilsæt 1/2 dl af det kogende nudelvand til dressingen og rør det sammen til en ensartet dressing. Tilsæt efterfølgende nudlerne til dressingen. Top med smilende æg, sesam og grønt. Server straks. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

1 kommentar

Skriv en kommentar