Peanutbutter nudler - Opskrift på cremet nudelret med peanutbutter
Opskrifter Livsstil Shop

Peanutbutter nudler

Peanutbutter nudler – Opskrift på cremet nudelret med peanutbutter og smilende æg. Denne cremet nudelret er så lækker og meget nem at lave. I er vilde med disse hurtige nudelretter, f.eks. nudler med chili og hvidløg, tiktok ramen eller chili cheese nudler. Det er en ret der hurtigt kan laves til frokost eller til aftensmad, på de dage, hvor det skal gå hurtigt med maden. Det er en lidt spicy ret, da der er 1 spsk. sriracha i, men der kan sagtens justeres i mængden, afhængig af, hvor stærk retten skal være. Jeg har serveret retten med et smilende æg, almindelige sesamfrø, sorte sesamfrø og finthakket persille. Retten kan serveres med stegte grøntsager og kylling. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Nudler til 1 personer
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 10 min. / I alt 15 min.
Ingredienser

Peanutbutter nudler ( til 1 person)

1 spsk. mayonnaise

1 spsk. sriracha

1 tsk. sukker

1 lille spsk. soya

1 stor spsk. peanutbutter

100-150 g nudler

Ca. 1/2 dl kogende vand fra nudlerne

Topping

1 smilende æg

Sesamfrø

Hakket persille eller koriander

 

Fremgangsmåde

Peanutbutter nudler

Rør mayonnaise, sriracha, sukker, soya og peanutbutter sammen. Kog nudlerne og tilsæt 1/2 dl af det kogende nudelvand til dressingen og rør det sammen til en ensartet dressing. Tilsæt efterfølgende nudlerne til dressingen. Top med smilende æg, sesam og grønt. Server straks. Velbekomme!

 

Bedøm denne ret

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.