Hurtig nudelret (tiktok ramen) - Opskrift på smagfuld hurtig nudelret
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Hurtig nudelret (tiktok ramen)

Hurtig nudelret (tiktok ramen) – Opskrift på den lækreste cremede nudelret. Denne hurtige, nemme og virkelig lækre nudelret er meget populær på TikTok. Retten laves på nul komma fem og smager både sødt, salt og er virkelig cremet. Retten består af en sauce, der laves på panden med smør, soya, brun farin, hvidløg og chili. Saucen koges ind så den, tykner og bliver virkelig lækker. Herefter vendes nudlerne i og der røres æg i. Jeg har serveret retten med almindelige sesamfrø og fintsnittet forårsløg. Det er også lækkert med sorte sesamfrø. Hvis du kan lide det ekstra stærkt, så kan du tilsætte chilipasta eller frisk chili i saucen. Prøv også min opskrift på Pad Thai. Rigtig god fornøjelse!

Hurtig nudelret (tiktok ramen)

Opskrift til 2 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 15 min.

Ingredienser

Hurtig nudelret (tiktok ramen)
Derudover

Fremgangsmåde

Hurtig nudelret (tiktok ramen)

Kog nudlerne og lad dem dryppe af i en si.

Smelt smør på en pande og tilsæt soya og brun farin. Skru lidt op for varmen og lad det stå at simre og tykne en smule under omrøring. Tilsæt hvidløg og chili og lad det stege med. Vend nudlerne i og skub dem lidt til side på panden og slå to æg ud på panden. Sluk for varmen og rør æggene ud og vend dem sammen med nudlerne. Fordel nudlerne i 2 skåle og pynt med forårsløg og sesam. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar