Pad Thai - Lækker opskrift på thai nudelret med kylling
Opskrifter Livsstil Shop

Pad Thai

Pad Thai – Opskrift på den klassiske Thailandske streetfood nudelret. Pad Thai er en simpel, men virkelig lækker og velsmagende nudelret lavet med risnudler, kylling, Pad Thai sauce, æg og grøntsager. Pad Thai er en kendt ret fra Thailand, og den er vidst også ret kendt mange andre steder i verden.  Der er som regel kylling eller rejer i retten, men den kan sagtens laves uden og i stedet laves som en vegetarisk ret.

Jeg har kun været i Thailand en gang, men til gengæld spiste jeg stort set Pad Thai hver dag, enten til frokost eller til aftensmad. Det er en skøn ret, som er hurtig at lave og som ikke kræver alverdens vilde ingredienser. Jeg bruger en wokmix, som jeg enten køber frisk eller fra frost, så er det virkelig en hurtig ret at lave. Du kan også bruge friske grøntsager, som du slev skærer ud i tynde strimler, f.eks. spidskål, gulerødder, squash og forårsløg. Jeg har selv lavet selve Pad Thai saucen som kun består af soya, fishsauce, lime og sukker, men man kan vidst købe det færdiglavet i asiatiske supermarkeder.

Prøv også min massaman curry ret, som også er fra det thailandske køkken. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Varme retter, Aftensmad til 4 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 10 min. / I alt 20 min.
Ingredienser

Pad Thai sauce

4 spsk. soya

1 spsk. sukker

Saften fra 2 lime

2 spsk. fiskesauce

Pad Thai

400 g risnudler

Olie til stegning

600 g kyllingeinderfileter, skåret i tern

500 g wokmix

150 g bønnespirer

2 æg, sammenpisket

Derudover

Peanuts

Lime i både

Evt. persille eller koriander til pynt

Fremgangsmåde

Pad Thai sauce

Rør ingredienserne sammen og stil det til side.

Pad Thai

Kom nudlerne i en skål og dæk dem med kogende vand. Lad nudlerne stå at trække i vandet i ca. 8 minutter.

Steg kyllingetern i olie i en sauterpande eller en wokpande. Tilsæt wokmix og bønnespirer. Hæld pad thai saucen i og tilsæt nudlerne. Bland det forsigtigt rundt. Skru ned for varmen og tilsæt sammenpiskede æg og bland det godt rundt til en cremet ret. Server straks retten med peanuts, lime og koriander/persille. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.