Chili cheese nudler - Cremet nudelret med chili og ost
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Chili cheese nudler

Chili cheese nudler – Opskrift på cremet chili cheese nudelret. Denne ret med nudler, chili og cheddar ost er så nem og hurtig at lave. I er vilde med min opskrift på den populære TikTok ramen nudelret, med en cremet sød og spicy sauce, som nudlerne røres sammen med. I er også virkelig mange der har besøgt min opskrift på nudelret med chili og hvidløg.  Her har jeg lavet en nudelret med en cremet sauce bestående af fløde, hvidløg, sriracha og cheddar ost.

Denne nudelret er ikke meget stærk, så hvis man ønsker at retten skal være stærkere, så kan der også tilsættes frisk stærk chili, som lige finthakkes.

Jeg har serveret retten med sorte sesamfrø. Retten kan serveres med stegte grøntsager (forårsløg, broccoli og gulerødder) og kylling. Rigtig god fornøjelse!

Chili cheese nudler

Opskrift til 2 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Chili cheese nudler

Fremgangsmåde

Chili cheese nudler

Kog nudlerne.

Kom fløde, sriracha, hvidløg og vand fra nudlerne på en pande og kog det op til det bobler. Læg de 2 skiver cheddar på panden og rør dem ind i saucen. Smag evt. til med salt og peber. Vend de kogte nudler i saucen og server nudlerne  med forårsløg og sesam. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer
    1. Det er meget forskelligt – jeg bruger både risnudler, glasnudler, fuldkornsnudler og helt alm. nudler (tror de hedder Mie) 🙂

Skriv en kommentar