Opskrift på lækre trøfler med mørk chokolade og appelsin

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Trøfler med mørk chokolade og appelsin

Trøfler med mørk chokolade og appelsin er et must her i den søde juletid. De smelter på tungen og  den mørke chokolade og appelsinskal er det perfekte match. Jeg har trillet trøflerne i usødet kakaopulver, men jeg kan også klart anbefale at dyppe dem i smeltet mørk chokolade på 70 % (reklamelink) – det giver lige et ekstra touch af lækkerhed. Disse trøfler skal helt sikkert serveres på julebordet sammen med en masse andre julegodter som f.eks. fudge med smag af havregrynskugler, flødekarameller med pistacie eller hjemmelavede guldkarameller. Der er også Toblerone trøflerne, som er min helt store favorit og rimelig lækre med knas. God fornøjelse!

Trøfler med mørk chokolade og appelsin

Ingredienser

Trøfler med mørk chokolade og appelsin (ca.25-30 stk.):

Fremgangsmåde

Trøfler med mørk chokolade og appelsin:

Kog fløde og appelsinskal  op i en  gryde til lige under kogepunktet. Hæld fløden langsomt over chokoladen. Lad det stå i 5 minutter og rør herefter i midten til chokoladen samler sig og bliver blank. Tilsæt salt. Sæt skålen med chokoladen i køleskabet natten over. Tril små kugler og rul dem derefter i kakaopulver. Sæt trøflerne på køl indtil de skal spises. Velbekomme!

Tip: Du kan tilsætte andre smagsgivere til dine trøfler f.eks. kaffe, lakrids eller måske Baileys.

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer
    1. Jeg har ikke prøvet at fryse dem, tænker ikke de er fryseegnede, men det er da helt klart forsøget værd 🙂

Skriv en kommentar