Tortellini med svampe, bacon og spinat - Opskrift på nem hverdagsret
Opskrifter Livsstil Shop

Tortellini med svampe, bacon og spinat

Tortellini med svampe, bacon og spinat – Opskrift på cremet og lækker pastaret med tortellini, svampe, bacon og spinat. Denne pastaret er super god og nem at lave.

Pastaretter til 4-5 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 15 min. / I alt 30 min.
Ingredienser

Tortellini med svampe, bacon og spinat

250 g bacon i tern

1 løg, skåret i tern

2 fed hvidløg, presset

300 g champignoner, skåret i kvarte

5 dl madlavningsfløde

2 spsk. hakkede soltørrede tomater

1 tsk. tørret oregano

1 tsk. tørrede chiliflager

Salt og peber

75 g frisk spinat

500 g tortellini

1 dl kogende pastavand

Evt. revet parmesan til topping

Fremgangsmåde

Tortellini med svampe, bacon og spinat

Steg bacon sprødt og hæld bacon på en tallerken. Lad noget af fedtet blive på panden/gryden. Steg løg, hvidløg og champignoner i baconfedtet.  Tilsæt madlavningsfløde, soltørrede tomater, oregano, chili og det stegte bacon. Lad retten simre i 5-10 min. under omrøring.

Kog tortellini i rigeligt saltet vand.

Tilsæt pastavand til saucen og lad det simre med og smag herefter til med salt og peber. Tilsidst tilsættes spinaten og de kogte tortellini. Server pastaretten med revet parmesan. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Tortellini med svampe, bacon og spinat

Denne pastaret er super nem og er perfekt aftensmad i hverdagene. Pastaretten består af en lækker cremet sauce med madlavningsfløde, svampe, bacon, soltørrede tomater, spinat og tortellini. Tortellini er fyldte pastaer, og her har jeg brugt nogle med spinat og ricotta, men du kan bruge lige dem, som du bedst kan lide. Hvis du har en sjat hvidvin stående, så smager det så lækkert i pastaretten.

Prøv også min opskrift på en anden pastaret med tortellini, spinatpesto, bagte tomater og mozzarella. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.