Sprøde ovnbagte kartofler - Opskrift på de bedste sprøde ovnbagte kartofler
Opskrifter Livsstil Shop

Sprøde ovnbagte kartofler

Sprøde ovnbagte kartofler – Opskrift på de bedste sprøde ovnbagte kartofler. Jeg elsker ovnbagte kartofler – det smager så skønt og kan bruges som tilbehør til en masse lækre retter. Jeg har et særligt trick, når jeg laver ovnbagte kartofler, som får kartoflerne til at blive sprøde. Udover at kartoflerne krydres med olie, hvidløgspulver, paprika, løgpulver, salt og peber, så drysser jeg kartoffelmel udover kartoflerne. Kartoffelmelet suger væske fra kartoflerne og gør det ekstra sprøde og smagfulde.

Brug kartoflerne som tilbehør til lækkert kød, grillet kød, kylling, and eller fisk. Kartoflerne kan også bruges som pommes frittes til f.eks. burger eller fish n chips. Server kartoflerne med en lækker sauce eller dyppelse f.eks. bearnaisemayo eller chilimayo. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Sprøde ovnbagte kartofler

Tilbehør til 4 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 1 t. / I alt 1 t. 10 min.
Ingredienser

Sprøde ovnbagte kartofler

1 kg små kartofler, skåret i halve

0,5 dl olivenolie

1 tsk. paprika

1 tsk. løgpulver

1 tsk. hvidløgspulver

Salt og peber

2 spsk. kartoffelmel

Et par kviste frisk timian

Fremgangsmåde

Sprøde ovnbagte kartofler

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Vask kartoflerne grundigt (de skal beholde skrællen på) og skær dem i halve.

Bland olivenolie med paprika, løgpulver, hvidløgspulver, salt og peber. Bland det sammen med kartoflerne og hæld dem ud på en bageplade med bagepapir. Drys kartoffelmel udover og vend det godt rundt med kartoflerne. Drys med timian. Bag kartoflerne i ca. 30 minutter. Vend kartoflerne rundt og bag dem yderligere 15 minutter. Vend rundt i kartoflerne igen og giv dem 10 minutter med grill-funktion. Hæld herefter kartoflerne i et fint fad eller en skål og server dem. Velbekomme!

 

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.