Jomfruhummerhaler med hvidløg og persille - Jomfruhummerhaler tilberedt i ovn
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Jomfruhummerhaler med hvidløg og persille

Jomfruhummerhaler med hvidløg og persille – Opskrift på jomfruhummerhaler bagt i ovn med hvidløspersillesmør. Jomfruhummerhaler er så lækre, og de smager vidunderligt. Her er de bagt i ovnen i ganske kort tid ved lav varme med en dejlig smør med persille, hvidløg og citron. Det giver en dejlig smag til de sødmefulde jomfruhummerhaler.

Jeg køber jomfruhummerhaler fra frost, og lader dem tø op i køleskabet natten, så skal de bare skylles og ordnes. De tilberedte jomfruhummerhaler er perfekte at servere sammen med lækkert brød/flute, grillet citron (se i opskriften) og aioli. Det kan også sagtens bare være almindelig mayonnaise. Det er en dejlig forret at servere til f.eks. nytår eller en sommeraften på terrassen med et glas hvidvin. Rigtig god fornøjelse!

Jomfruhummerhaler med hvidløg og persille

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 20 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Hvidløgssmør med persille og citron
Derudover

Fremgangsmåde

Hvidløgssmør med persille og citron

Bland ingredienserne sammen til en ensartet masse. Stil det til side.

Tænd ovnen på 150 C varmluft.

Skyl jomfruhummerhalerne og dup dem godt med køkkenrulle. Klip dem op i ryggen og fjern den sorte tarm. Placer jomfruhummerhalerne på en bageplade beklædt med bagepapir og fyld dem med persillehvidløgssmør i ryggen. Bag dem i ovnen i ca. 10 minutter.

Imens de er i ovnen skæres citronen over, og den steges med skæresiden nedad på en varm pande i et par sekunder eller indtil citronen er blevet gylden.

Server de bagte jomfruhummerhaler med stegte halve citroner, brød og aioli. Velbekomme!

 

 

 

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar