Jomfruhummerhaler med hvidløg og persille - Jomfruhummerhaler tilberedt i ovn
Opskrifter Livsstil Shop

Jomfruhummerhaler med hvidløg og persille

Jomfruhummerhaler med hvidløg og persille – Opskrift på jomfruhummerhaler bagt i ovn med hvidløspersillesmør. Jomfruhummerhaler er så lækre, og de smager vidunderligt. Her er de bagt i ovnen i ganske kort tid ved lav varme med en dejlig smør med persille, hvidløg og citron. Det giver en dejlig smag til de sødmefulde jomfruhummerhaler.

Jeg køber jomfruhummerhaler fra frost, og lader dem tø op i køleskabet natten, så skal de bare skylles og ordnes. De tilberedte jomfruhummerhaler er perfekte at servere sammen med lækkert brød/flute, grillet citron (se i opskriften) og aioli. Det kan også sagtens bare være almindelig mayonnaise. Det er en dejlig forret at servere til f.eks. nytår eller en sommeraften på terrassen med et glas hvidvin. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

til 4 personer
Forberedelse 20 min. / Tilberedning 10 min. / I alt 30 min.
Ingredienser

Hvidløgssmør med persille og citron

150 g smør, blødt

1 lille bundt persille, finthakket

1 spsk. revet citronskal

3 fed hvidløg, presset

1 tsk. salt

Peber

Derudover

1 kg jomfruhummerhaler

1 citron

Brød

Aioli

Fremgangsmåde

Hvidløgssmør med persille og citron

Bland ingredienserne sammen til en ensartet masse. Stil det til side.

Tænd ovnen på 150 C varmluft.

Skyl jomfruhummerhalerne og dup dem godt med køkkenrulle. Klip dem op i ryggen og fjern den sorte tarm. Placer jomfruhummerhalerne på en bageplade beklædt med bagepapir og fyld dem med persillehvidløgssmør i ryggen. Bag dem i ovnen i ca. 10 minutter.

Imens de er i ovnen skæres citronen over, og den steges med skæresiden nedad på en varm pande i et par sekunder eller indtil citronen er blevet gylden.

Server de bagte jomfruhummerhaler med stegte halve citroner, brød og aioli. Velbekomme!

 

 

 

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.