Snoede pestostænger – Frederikke Wærens
Opskrifter Livsstil Shop

Snoede pestostænger

Snoede pestostænger – Opskrift på de lækreste snoede pestostænger med revet mozzarella. Disse snoede pestobrød er så gode og nemme at bage. Jeg har lavet dem med basilikumspesto, men de kan også laves med persillepesto eller rød pesto. Hvis det skal være ekstra nemt, så kan en købt pesto sagtens bruges. Der er revet mozzarella ost i også, men det kan man sagtens undlade eller bytte ud med f.eks. revet cheddar eller en anden form for ost.

Brødene kan bruges til madpakken, til picnic, til tapas og de er også perfekte at servere til suppe.Prøv også min opskrift på boller med skinke og ost eller min opskrift på hvidløgsbrød med ost. Rigtig god fornøjelse!

 

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Madbrød til 5-6 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 1 t. 30 min. / I alt 1 t. 40 min.
Ingredienser

Snoede pestostænger

30 g gær

3 dl vand, lunt

1 spsk. honning

3 spsk. olivenolie

Ca. 500 g hvedemel

2 tsk. salt

Derudover

200 g pesto

150 g revet mozzarella

1 sammenpisket æg til pensling

Fremgangsmåde

Snoede pestostænger

Rør gæren ud i vandet og tilsæt honning og olivenolie. Tilsæt mel og salt og ælt dejen på maskine til dejen slipper skålens sider og bliver blank og smidig. Det tager ca. 5-10 minutter, afhængig af hvor kraftig din røremaskine er. Lad dejen hæve i skålen i 1 time under et fugtigt viskestykke.

Tænd ovnen på 225 C varmluft.

Drys bordet med mel og rul dejen ud til en rektangel. Smør pesto og drys med mozzarella på den ene halvdel af dejen. Fold den anden del af dejen indover fyldet. Skær dejen ud i ca. 12 strimler og twist hver strimmel. Kom dem på 1-2 bageplader beklædt med bagepapir og pensl med æg. Bag i ovnen i ca. 10-12 min. eller indtil de er gyldne. Lad pestostængerne afkøle på en rist og server. Velbekomme!

 

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.