Snoede pestostænger - Frederikke Wærens
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Snoede pestostænger

Snoede pestostænger – Opskrift på de lækreste snoede pestostænger med revet mozzarella. Disse snoede pestobrød er så gode og nemme at bage. Jeg har lavet dem med basilikumspesto, men de kan også laves med persillepesto eller rød pesto. Hvis det skal være ekstra nemt, så kan en købt pesto sagtens bruges. Der er revet mozzarella ost i også, men det kan man sagtens undlade eller bytte ud med f.eks. revet cheddar eller en anden form for ost.

Brødene kan bruges til madpakken, til picnic, til tapas og de er også perfekte at servere til suppe.Prøv også min opskrift på boller med skinke og ost eller min opskrift på hvidløgsbrød med ost. Rigtig god fornøjelse!

 

Snoede pestostænger

Madbrød til 5-6 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 1 t. 30 min.
I alt 1 t. 40 min.

Ingredienser

Derudover

Fremgangsmåde

Snoede pestostænger

Rør gæren ud i vandet og tilsæt honning og olivenolie. Tilsæt mel og salt og ælt dejen på maskine til dejen slipper skålens sider og bliver blank og smidig. Det tager ca. 5-10 minutter, afhængig af hvor kraftig din røremaskine er.

Lad dejen hæve i skålen i 1 time under et fugtigt viskestykke.

Tænd ovnen på 225 C varmluft.

Drys bordet med mel og rul dejen ud til en rektangel. Smør pesto og drys med mozzarella på den ene halvdel af dejen. Fold den anden del af dejen indover fyldet. Skær dejen ud i ca. 12 strimler og twist hver strimmel.

Kom dem på 1-2 bageplader beklædt med bagepapir og pensl med æg. Bag i ovnen i ca. 10-12 min. eller indtil de er gyldne. Lad pestostængerne afkøle på en rist og server. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar