Hvidløgsbrød med ost - De bedste hvidløgsbrød med hvidløgssmør og ost

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Hvidløgsbrød med ost

Hvidløgsbrød med ost – Opskrift på sprøde hvidløgsbrød med hvidløgssmør og ost. Dette er de bedste hvidløgsostebrød og de er så nemme og lækre at lave. Hvidløgsbrødene består af købt ciabattaflute, man kan også bruge andre slags brød eller flutes, hvidløgssmør med persille og parmesan og så selvfølgelig en masse revet mozzarella ost. Brødene bages i ovnen så osten smelter og bliver gylden. Det er altså en lækker snack eller lækket tilbehør til kød, salater eller supper.

Prøv også min opskrift på snurre med hvidløgssmør og ost eller grilled cheese sandwich, som også er perfekt til suppe. Rigtig god fornøjelse!

Hvidløgsbrød med ost

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 25 min.

Ingredienser

Hvidløgsbrød med ost

Fremgangsmåde

Hvidløgsbrød med ost

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Rør blødt smør med hvidløg, persille, salt, peber og parmesan sammen.

Skær brødet over i 2 dele på langs. Placer brødene på en bageplade med bagepapir. Fordel smørret på brødet, drys med parmesan og revet ost. Bag i ovnen i ca. 15 min. eller indtil osten er smeltet og blevet gylden. Server straks. velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar