Hvidløgsbrød med ost – Opskrift på sprøde hvidløgsbrød med hvidløgssmør og ost. Dette er de bedste hvidløgsostebrød og de er så nemme og lækre at lave. Hvidløgsbrødene består af købt ciabattaflute, man kan også bruge andre slags brød eller flutes, hvidløgssmør med persille og parmesan og så selvfølgelig en masse revet mozzarella ost. Brødene bages i ovnen så osten smelter og bliver gylden. Det er altså en lækker snack eller lækket tilbehør til kød, salater eller supper.
Prøv også min opskrift på snurre med hvidløgssmør og ost eller grilled cheese sandwich, som også er perfekt til suppe. Rigtig god fornøjelse!
Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.
Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.
Ingredienser
Hvidløgsbrød med ost
200 g smør, blødt
6 fed hvidløg, presset
1 bundt persille, finthakket
1 tsk. salt
Peber
40 g revet parmesan ost
1 ciabattaflute
20 g revet parmesan ost
200 g revet mozzarella
Fremgangsmåde
Hvidløgsbrød med ost
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Rør blødt smør med hvidløg, persille, salt, peber og parmesan sammen.
Skær brødet over i 2 dele på langs. Placer brødene på en bageplade med bagepapir. Fordel smørret på brødet, drys med parmesan og revet ost. Bag i ovnen i ca. 15 min. eller indtil osten er smeltet og blevet gylden. Server straks. velbekomme!