Hvidløgsbrød med ost - De bedste hvidløgsbrød med hvidløgssmør og ost
Opskrifter Livsstil Shop

Hvidløgsbrød med ost

Hvidløgsbrød med ost – Opskrift på sprøde hvidløgsbrød med hvidløgssmør og ost. Dette er de bedste hvidløgsostebrød og de er så nemme og lækre at lave. Hvidløgsbrødene består af købt ciabattaflute, man kan også bruge andre slags brød eller flutes, hvidløgssmør med persille og parmesan og så selvfølgelig en masse revet mozzarella ost. Brødene bages i ovnen så osten smelter og bliver gylden. Det er altså en lækker snack eller lækket tilbehør til kød, salater eller supper.

Prøv også min opskrift på snurre med hvidløgssmør og ost eller grilled cheese sandwich, som også er perfekt til suppe. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

 

Hvidløgsbrød til 6-8 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 15 min. / I alt 25 min.
Ingredienser

Hvidløgsbrød med ost

200 g smør, blødt

6 fed hvidløg, presset

1 bundt persille, finthakket

1 tsk. salt

Peber

40 g revet parmesan ost

1 ciabattaflute

20 g revet parmesan ost

200 g revet mozzarella

 

 

Fremgangsmåde

Hvidløgsbrød med ost

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Rør blødt smør med hvidløg, persille, salt, peber og parmesan sammen.

Skær brødet over i 2 dele på langs. Placer brødene på en bageplade med bagepapir. Fordel smørret på brødet, drys med parmesan og revet ost. Bag i ovnen i ca. 15 min. eller indtil osten er smeltet og blevet gylden. Server straks. velbekomme!

 

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.