Snegle med pikantost - Nemme snegle med pikantost og mozzarella
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Snegle med pikantost

Snegle med pikantost – Opskrift på nemme og lækre snegle med fyld af pikantost og revet mozzarella. Disse snegle er så nemme at lave, da de er lavet med en rulle færdiglavet pizzadej. Dejen smøres med pikantost og drysses med revet mozzarella.

Sneglene kan bruges til madpakken, og de er også perfekte til tapas. Sneglene egner sig godt til at fryses ned og evt. lunes inden servering. Prøv også min opskrift på snoede pestostænger. Rigtig god fornøjelse!

Snegle med pikantost

Brød med fyld til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 25 min.

Ingredienser

Snegle med pikantost

Fremgangsmåde

Snegle med pikantost

Tænd ovnen på 185 C varmluft.

Rul dejen ud og smør pikantost på og drys med ost. Rul dejen sammen og skær ud til ca. 10-12 snegle. Pensl sneglene med æg og bag sneglene i ca. 15 min. Afkøl på en rist og server. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar