Snegle med pikantost – Opskrift på nemme og lækre snegle med fyld af pikantost og revet mozzarella. Disse snegle er så nemme at lave, da de er lavet med en rulle færdiglavet pizzadej. Dejen smøres med pikantost og drysses med revet mozzarella.
Sneglene kan bruges til madpakken, og de er også perfekte til tapas. Sneglene egner sig godt til at fryses ned og evt. lunes inden servering. Prøv også min opskrift på snoede pestostænger. Rigtig god fornøjelse!
Snegle med pikantost
Ingredienser
Snegle med pikantostFremgangsmåde
Snegle med pikantost
Tænd ovnen på 185 C varmluft.
Rul dejen ud og smør pikantost på og drys med ost. Rul dejen sammen og skær ud til ca. 10-12 snegle. Pensl sneglene med æg og bag sneglene i ca. 15 min. Afkøl på en rist og server. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar