Snegle med oliven og soltørrede tomater - nemme snegle til tapas
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Snegle med oliven og soltørrede tomater

Snegle med oliven og soltørrede tomater – Opskrift på nemme og lækre snegle med fyld af oliven og soltørrede tomater. Disse snegle er så nemme at lave, da de er lavet med en rulle færdiglavet pizzadej. Dejen smøres med flødeost og drysses med hakkede oliven, hakkede soltørrede tomater, honning og revet mozzarella.

Sneglene kan bruges til madpakken, og de er også perfekte til tapas. Sneglene egner sig godt til at fryses ned og evt. lunes inden servering. Prøv også min opskrift på snoede pestostænger eller snegle med pikantost. Rigtig god fornøjelse!

Snegle med oliven og soltørrede tomater

Brød, Tapas, til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 25 min.

Ingredienser

Snegle med oliven og soltørrede tomater

Fremgangsmåde

Snegle med oliven og soltørrede tomater

Tænd ovnen på 185 C varmluft.

Rul dejen ud og smør flødeost på og drys med oliven, soltørrede tomater, honning og revet ost. Rul dejen sammen og skær ud til ca. 10-12 snegle. Pensl sneglene med æg og bag sneglene i ca. 15 min. Afkøl på en rist og server. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar