Opskrifter Livsstil

Snaskede snegle med Oreo og vanilje frosting

En helt ny version snegle, nemlig snaskede snegle med Oreo og vanilje frosting! Oh my God, de er så lækre! Luftige og bløde snegle fyldt med Oreo remonce, toppet med en let vanilje frosting og drysset med knuste Oreos. Det er vaskeægte “food porn” på en helt almindelig grå og kedelig mandag. Mine normale kanelsnegle er ret så populære her på bloggen og det er altså også noget af det bedste der findes. Jeg har også lavet en opskrift på snegle med karamel, chokolade og pekannødder.  God fornøjelse!

 

Snaskede snegle med Oreo og vanilje frosting

Ingredienser

Opskriften giver ca. 15 store snegle:

Dej:

50 g gær

2 dl sødmælk, lunken

2 æg

½ tsk salt

1 spsk. sukker

½ tsk. kardemomme

100 g smør, stuetemperatur

ca. 500 g mel

1 sammenpisket æg til pensling

Remonce med Oreo:

120 g smør, stuetemperatur

80 g sukker

1 alm. rulle Oreo, finthakket (gem lidt til at drysse ovenpå sneglene)

100 g revet marcipan

Vanilje frosting:

2 dl piskefløde

50 g flormelis

1 tsk. vaniljesukker

200 g Philadelphia eller en anden neutral flødeost

Fremgangsmåde

Dej:

Opløs gæren i halvdelen af den lunkne mælk i en røremaskine. Når det er opløst hældes resten af mælken i. Tilsæt salt, sukker, æg og kardemomme og rør godt. Tilsæt nu ca. halvdelen af melet og ælt dejen på maskinen. Tilsæt smørret og derefter resten af melet indtil dejen ikke er klistret og slipper skålen, når den rører rundt. Lad dejen hæve i skålen i 1 time under et viskestykke.

Remonce med Oreo:

Bland alle ingredienserne godt sammen med en gaffel og stil til side, til det skal bruges.

Sådan laver du kanelsneglene:

Rul dejen ud i en firkant på et bord drysset med en anelse mel. Fordel remoncen på hele dejen og helt ud til kanterne. Rul dejen til en lang pølse og skær nogle lige store snegle ud. Placer sneglene på en bageplade beklædt med bagepapir . Lad sneglene hæve i 30 minutter, imens du tænder ovnen på 180 C. Pensl sneglene med æg og bag dem  i ca. 20-25 minutter.

Vanilje frosting:

Pisk fløde, flormelis og vaniljesukker sammen til en let skum. Pisk flødeosten i en anden skål og vend den i flødeskummen med en dejskraber. Pisk det hele sammen til der ikke er flere klumper i. Stil på køl indtil frostingen skal bruges.

Smør frostingen på sneglene og nyd dem med det samme. Sneglene kan fryses (dog uden frostingen) og blot varmes i ovnen eller på en brødrister inden servering. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.