Salat med agurk, feta og avocado
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Salat med agurk, feta og avocado

Salat med agurk, feta og avocado – Opskrift på agurkesalat med feta, avocado og dild. Den lækreste friske salat med grove agurkestykker, tynde skiver af skalotteløg, feta i tern, avocado i tern og finthakket dild. Der er også en helt enkel dressing af olivenolie, rødvinseddike og salt og peber. Jeg bruger skoleagurker, som jeg skærer i grove stykker, det kan jeg bedst lide. Man kan også bruge alm. agurker og skærer dem i tern f.eks. Server salaten med f.eks. denne kylling og hjemmebagt focacciabrød. Jeg så @whatsgabycooking poste sådan en salat her på Instagram for nogle dage siden, og jeg har lavet den og spist den 6 gange siden. Den smager så godt!

Prøv også min bedste opskrift på græsk salat. Rigtig god fornøjelse!

Salat med agurk, feta og avocado

Salat, tilbehør til 3-4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Salat med agurk, feta og avocado

Kom agurker, skalotteløg, avocado, feta og dild i en skål og bland det sammen.

Rør rødvinseddike, olie, salt og peber sammen og hæld udover salaten. Stil på køl i 30 min. og server herefter. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar