Rocky Road med vingummier, mint og mandler - Opskrift på Rocky Road
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Rocky Road med vingummier, mint og mandler

Rocky Road med vingummier, mint og mandler – Opskrift på lækker Rocky Road med vingummier, mint chokolade, ristede mandler, Marianne bolcher og cornflakes. Rocky road er et skønt stykke konfekt bestående af chokolade vendt sammen med lækkert fyld. Jeg elsker Rocky Road, og der skal gerne være noget, der knaser, noget der er blødt og sødt og noget der er lidt “sejt” i det.

I er vilde med min opskrift på Rocky Road med Dumle snacks, Dumle, Geisha chokolader, usaltede pistacienødder, saltede peanuts, cornflakes og marcipan. Nu har jeg lavet en ny version med vingummier, mint chokolade, ristede mandler, cornflakes og Marianne bolcher. En skøn blanding af det hele.

Du kan lave Rocky Roads i mange varianter med forskellige chokolader, karamel, kiks, tørrede bær og frugter, nødder osv. Det er en god måde at få brugt overskydende chokolade og andre søde sager fra alle julegodterne. Jeg har også en opskrift på en P-tærte Rocky Road eller denne opskrift hvor der er kiks og nougat i. God fornøjelse!

Rocky Road med vingummier, mint og mandler

Opskrift til 10-12 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 1 t.
I alt 1 t. 30 min.

Ingredienser

Rocky Road med vingummier, mint og mandler

Fremgangsmåde

Rocky Road med vingummier, mint og mandler

Smelt chokoladen og smør i en skål over vandbad eller i mikroovnen ved svag varme.  Bland vingummier, mandler, Fazer mint chokolader og cornflakes i den smeltede chokolade med smør og fordel det i en form (ca. 20×20 cm) beklædt med bagepapir. Pynt med hakkede Marianne bolcher og evt. ekstra hakkede mandler og stil formen på køl. Skær det herefter ud i firkanter i passende størrelser og server. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar