Rejesalat - Opskrift på cremet og lækker rejesalat med asparges

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Rejesalat

Rejesalat – Opskrift på nem og lækker hjemmelavet rejesalat med hvide asparges og dild. Det er så nemt og lækkert at lave rejesalat selv. Rejesalaten består af store rejer i lage, som vendes sammen med en dejlig dressing med bl.a. creme fraiche, mayonnaise, paprika, dild og citron. Der er også hvide aspargessnitter i rejesalaten.

Rejesalat er perfekt at servere på et koldt frokostbord og kan serveres med rugbrød eller hvidt brød. Det er perfekt at servere rejesalat til f.eks. påskefrokost eller julefrokost. Prøv også at servere rejesalaten på blinis.

Jeg bruger XL kutterrejer, i lage, til rejesalaten, men brug gerne lige de rejer, som du bedst kan lide. De hvide aspargessnitter er asparges i lage, som er skåret ud i stykker. Det er vigtigt at dræne og tørre rejer og asparges godt i køkkenrulle, inden de vendes i dressingen, da den ellers bliver alt for flydende. Rejesalaten kan sagtens holde sig i 2 dage på køl.

Prøv også mine andre opskrifter på frokostsalater som f.eks. laksesalat, skinkesalat eller æggesalat med karry. Rigtig god fornøjelse!

Rejesalat

Opskrift til 6 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 15 min.

Ingredienser

Rejesalat

Fremgangsmåde

Rør creme fraiche, mayonnaise, paprika, sukker og dild sammen i en skål. Smag til med salt, peber og citronsaft.

Sørg for at rejer og asparges er dryppet helt af og tørret i køkkenrulle. Vend dem herefter i dressingen. Stil rejesalaten på køl indtil servering. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar