Pasta med rødbedesauce - Opskrift på cremet rødbedesauce med flødeost
Opskrifter Livsstil Shop

Pasta med rødbedesauce

Pasta med rødbedesauce – Opskrift på den lækreste cremede rødbedesauce med flødeost og pasta. Denne pastaret går under navnet Pink Pasta og er meget populær på TikTok. Pastaretten består af rødbeder, der bages i ovnen med skalotteløg, hvidløg og flødeost. Herefter blendes det sammen med pastavand og citronsaft og pasta vendes ned i den cremede pinke sauce. Jeg må indrømme, at det nok er en af de bedste pastaretter jeg nogensinde har lavet. Det smager helt utrolig lækkert. Pastaretten kan toppes med valnødder og feta og også f.eks. rucola eller persille.

Jeg er kæmpe fan af pastaretter med cremet sauce, hvor ingredienserne bages i ovnen. Det er både nemt og hurtigt og samtidig er det en god ret at lave, med kedelige grøntsager, som måske ellers ville være blevet smidt ud. Prøv f.eks. denne opskrift på cremet peberfrugtsauce med pasta. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Pastaretter til 4 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 30 min. / I alt 40 min.
Ingredienser

Pasta med rødbedesauce

250 g rødbede, skåret i mellemstore tern

3 skalotteløg, skåret i mellemstore tern

4 fed hvidløg

2 spsk. olivenolie

Salt

200 g neutral flødeost

350 g rigatoni pasta

1 dl pastavand

Saften fra 1/2 citron

Derudover

Feta, smuldret

Valnødder, hakket

 

 

 

Fremgangsmåde

Pasta med rødbedesauce

Tænd ovnen på 185 C varmluft.

Kom rødbeder, skalotteløg, hvidløg, olie og salt i et ildfast fad. Bag det i ovnen i 15 min.

Tag fadet ud af ovnen og placer flødeosten i midten, kom stanniol over og bag yderligere 15 minutter.

Kog pastaen i rigeligt saltet vand.

Blend de bagte ingredienser inkl. flødeosten, citronsaft og pastavand til en cremet sauce.

Vend pastaen sammen med saucen og server pastaretten med valnødder og feta. Velbekomme!

 

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.