Pasta med pestocreme og burrata - Hurtig pastaret
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Pasta med pestocreme og burrata

Pasta med pestocreme og burrata – Opskrift på lynhurtig pastaret med pestocreme med ærter og burrata. Denne lækre pastaret er en perfekt hverdagsret. Pastaretten består af en en cremet pestocreme med basilikum, optøede ærter, creme fraiche, citron, parmesan, pinjekerner, pastavand og salt og peber. Pestocremen vendes sammen med kogt pasta og serveres med burrata. Jeg har her brugt rigatoni pasta, men man kan også servere den med andre slags pastaer.

Jeg elsker sådan nogle pastaretter her, hvor man blender en sauce med grøntsager og får en lækker og smagfuld sauce. Ærterne gør denne sauce lidt sødlig og det passer perfekt sammen med basilikum, parmesan og pinjekernerne.

Prøv også mine andre pastaretter, f.eks. denne pastaret med rødbedesauce eller denne pastaret med cremet pestosauce. Rigtig god fornøjelse!

Pasta med pestocreme og burrata

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Pasta med pestocreme og burrata
Desuden

Fremgangsmåde

Kog pastaen i saltet vand.

Kom basilikum, pinjekerner, ærter, olivenolie, creme fraiche, revet parmesan, revet citronskal og pastavand i en blender. Blend til en cremet sauce. Smag til med salt og peber.

Hæld vandet fra pastaen og vend pasta med pestocremen. Server pastaen med en halv burrata på hver pastaret. Drys evt. med ekstra citronskal, olivenolie, basilikum og peber. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar