Pasta med laks, flødeost og spinat – Opskrift på lækker og cremet pastaret bagt i ovnen med laks, flødeost, spinat og tomater. Denne pastaret er så nem og virkelig lækker. Pastaretten består af flødeost som bages i et fad sammen med cherrytomater, fersk laks, frisk spinat, løg, hvidløg og olivenolie. Det hele vendes herefter sammen og der tilsættes kogt pasta i fadet. Det er en super børnevenlig ret og den er også rigtig god at servere til aftensmad i hverdagene. Retten passer egentlig bare sig selv i ovnen, og så skal der kun koges pasta ved siden af. Her kan der bruges frisk pasta eller andet slags pasta.
Prøv også min opskrift på bagt feta med kartofler. Rigtig god fornøjelse!
Pasta med laks, flødeost og spinat
Ingredienser
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Placer flødeosten i midten af et ildfast fad.
Læg tomater (hele), spinat og laks i tern rundt om.
Dryp olivenolie udover sammen med løg og hvidløg.
Drys med salt og peber.
Bag i ovnen i ca. 30 min.
Kog pastaen imens.
Vend de bagte ingredienser sammen og tilsæt den kogte pasta sammen med pastavandet.
Vend det hele godt rundt og server. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar
Hej.
Jeg vil bestemt prove at lave denne ret med pasta, laks, spinat og cherrytomater. Har lige et spørgsmål. Laksen er det frisk, fersk i stykker eller er det en lang tynd en som bruges til flutes mm.?
Dejligt! Det er fersk laks, hvor jeg skærer skindet af og skærer i tern 🙂 rigtig god fornøjelse!