Bagt feta med kartofler - Opskrift på bagt feta, kartofler og tomater
Opskrifter Livsstil Shop

Bagt feta med kartofler

Bagt feta med kartofler – Opskrift på lækkert fad med bagt feta, kartofler og tomater. Denne ret er super lækker med bagt feta, kartoffelbåde, tomater, løg, hvidløg og krydderier. Det minder meget om den virale bagt feta pasta ret, men her er det bare med kartofler i stedet for pasta. Retten er perfekt at servere til aftensmaden med f.eks. salat og kød til. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

 

 

Mad i fad til 4 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 40 min. / I alt 1 t.
Ingredienser

Bagt feta med kartofler

650 g kartofler, jeg bruger bagekartofler

500 g cherrytomater

1 blok feta ca. 500 g

1 løg, skåret i tynde skiver

3 fed hvidløg, skåret i mindre stykker

2 spsk. olivenolie

2 tsk. oregano

1 tsk. paprika

1 tsk. chiliflager

Salt og peber

Frisk basilikum til pynt

Fremgangsmåde

Bagt feta med kartofler

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Skyl kartoflerne og skær dem i både. Kog kartoflerne i rigeligt saltet vand i 15 min.

Placer feta i midten af et ildfast fad. Kom tomater, kartoffelbåde, løg og hvidløg rundt om. Dryp med olivenolie og drys med krydderier. Bag i ca. 40 min. Rør lidt rundt i det undervejs.

Mas feta ud og bland det hele godt rundt. Server straks med frisk basilikum. Velbekomme!

 

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.