Bagt feta med kartofler - Opskrift på bagt feta, kartofler og tomater
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Bagt feta med kartofler

Bagt feta med kartofler – Opskrift på lækkert fad med bagt feta, kartofler og tomater. Denne ret er super lækker med bagt feta, kartoffelbåde, tomater, løg, hvidløg og krydderier. Det minder meget om den virale bagt feta pasta ret, men her er det bare med kartofler i stedet for pasta. Retten er perfekt at servere til aftensmaden med f.eks. salat og kød til. Rigtig god fornøjelse!

Bagt feta med kartofler

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 40 min.
I alt 1 t.

Ingredienser

Bagt feta med kartofler

Fremgangsmåde

Bagt feta med kartofler

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Skyl kartoflerne og skær dem i både. Kog kartoflerne i rigeligt saltet vand i 15 min.

Placer feta i midten af et ildfast fad. Kom tomater, kartoffelbåde, løg og hvidløg rundt om. Dryp med olivenolie og drys med krydderier. Bag i ca. 40 min. Rør lidt rundt i det undervejs.

Mas feta ud og bland det hele godt rundt. Server straks med frisk basilikum. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar