Pasta med bagt gulerodssauce - Nem vegetarisk pastaret

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Pasta med bagt gulerodssauce

Pasta med bagt gulerodssauce – Opskrift på nem og lækker vegetarisk pastaret med cremet bagt gulerodssauce med feta. Denne pastaret er så nem og hurtig at lave, så den er perfekt at servere i hverdagene.

Pastaretten består af gulerødder som bages i ovnen med hvidløg, løg, feta, frisk rosmarin, chiliflager og olivenolie. Det hele blendes sammen med grøntsagsbouillon til en cremet sauce, hvor der vendes kogt pasta i. Jeg pynter pastaretten med burrata, frisk rosmarin og peber. Du kan bruge lige den slags pasta, som du har, her har jeg brugt farfalle, som er pasta-sløjfer.

Jeg er kæmpe fan af pastaretter med cremet sauce, hvor ingredienserne bages i ovnen. Det er både nemt og hurtigt og samtidig er det en god ret at lave, med kedelige grøntsager, som måske ellers ville være blevet smidt ud. Prøv f.eks. denne opskrift på cremet peberfrugtsauce med pasta eller denne pastaret med rødbedesauce. Rigtig god fornøjelse!

Pasta med bagt gulerodssauce

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 40 min.
I alt 1 t.

Ingredienser

Desuden

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Skær gulerødderne i skiver og kom dem op i et fad sammen med løg, hvidløg og feta. Drys rosmarin, olivenolie og chiliflager udover.

Bag i ca. 35 min.

Kog pasta i rigeligt saltet vand.

Kom ingredienserne fra fadet op i en blender.Tilsæt bouillon og blend til en ensartet og cremet sauce. Smag til med salt og peber. Vend den kogte pasta i saucen og server pastaretten med burrata. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar