Pasta med asparges og brunet smør – Opskrift på nem og simpel pastaret med brunet smør, stegte asparges og burrata. Denne pastaret er super nem og virkelig hurtig at lave. Pastaretten er med frisk fettuccine pasta som vendes sammen med brunet smør og stegte asparges. Pastaretten pyntes med ristede pinjekerner, burrata og revet citronskal. Det brunede smør smager så lækkert sammen med de stegte asparges og pastaen. Retten er inspireret af den virale “Open Lasagna”, som er en slags åben lasagne med kogte lasagneplader som serveres med asparges, brunet smør, burrata og pinjekerner.
Denne pastaret er perfekt at servere i hverdagene, da den er super hurtig at lave. Der kan f.eks. serveres denne salat til med agurk, feta og avocado, så der er noget frisk og sprødt ved siden af pastaretten. Prøv også denne pastaret med pasta i cremet pestosauce eller denne hurtige pastaret med citron og basilikum. Rigtig god fornøjelse!
Pasta med asparges og brunet smør
Ingredienser
Fremgangsmåde
Brun smørret i en gryde og stil det til side.
Knæk enderne af asparges og skær dem i mindre stykker. Steg asparges ved høj varme i olie og drys med salt. Steg til de tager farve.
Kog pastaen i saltet vand.
Vend pastaen med brunet smør og stegte asparges. Pynt pastaretten med pinjekerner, burrata og citronskal. Server straks. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar