Pasta i squashsauce – Opskrift på lækker pastaret med squashsauce, bacon og parmesan. Denne pastaret med sauce bestående af squash er så lækker og virkelig nem at lave. Saucen laves med squash som blendes med bl.a. basilikum, fløde, olivenolie og pinjekerner. Saucen skal efterfølgende simre på panden for at blive lækker cremet. Saucen blandes sammen med spaghetti eller en anden slags pasta og retten serveres med sprødt bacon og parmesan.
En virkelig lækker hverdagsret, som sagtens kan serveres med stegt kylling eller fisk i stedet for bacon. Pastaretten kan også serveres med stegte, bagte eller friske grøntsager. Prøv også denne pastaret med peberfrugtsauce. Rigtig god fornøjelse!
Pasta i squashsauce
Ingredienser
Pasta i squashsauceFremgangsmåde
Pasta i squashsauce
Blend squash, hvidløg, pinjekerner, olivenolie, piskefløde og basilikum sammen til en ensartet sauce.
Steg bacon sprødt på en pande.
Hæld squashsaucen på panden med baconfedt og lad saucen simre. Kog pastaen i rigeligt saltet og tilsæt 1 dl af pastavandet til saucen. Smag saucen til med salt, peber og parmesan. Tilsæt den færdigkogte pasta til saucen og bland det godt rundt. Server pastaen i squashsauce med bacon og revet parmesan på toppen. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar