Pasta i squashsauce – Opskrift på lækker pastaret med squashsauce, bacon og parmesan. Denne pastaret med sauce bestående af squash er så lækker og virkelig nem at lave. Saucen laves med squash som blendes med bl.a. basilikum, fløde, olivenolie og pinjekerner. Saucen skal efterfølgende simre på panden for at blive lækker cremet. Saucen blandes sammen med spaghetti eller en anden slags pasta og retten serveres med sprødt bacon og parmesan.
En virkelig lækker hverdagsret, som sagtens kan serveres med stegt kylling eller fisk i stedet for bacon. Pastaretten kan også serveres med stegte, bagte eller friske grøntsager. Prøv også denne pastaret med peberfrugtsauce. Rigtig god fornøjelse!
Pasta i squashsauce
Ingredienser
Pasta i squashsauceFremgangsmåde
Pasta i squashsauce
Blend squash, hvidløg, pinjekerner, olivenolie, piskefløde og basilikum sammen til en ensartet sauce.
Steg bacon sprødt på en pande.
Hæld squashsaucen på panden med baconfedt og lad saucen simre. Kog pastaen i rigeligt saltet og tilsæt 1 dl af pastavandet til saucen. Smag saucen til med salt, peber og parmesan. Tilsæt den færdigkogte pasta til saucen og bland det godt rundt. Server pastaen i squashsauce med bacon og revet parmesan på toppen. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar