Pasta i squashsauce - Opskrift på lækker pastaret med squashsauce
Opskrifter Livsstil Shop

Pasta i squashsauce

Pasta i squashsauce – Opskrift på lækker pastaret med squashsauce, bacon og parmesan. Denne pastaret med sauce bestående af squash er så lækker og virkelig nem at lave. Saucen laves med squash som blendes med bl.a. basilikum, fløde, olivenolie og pinjekerner. Saucen skal efterfølgende simre på panden for at blive lækker cremet. Saucen blandes sammen med spaghetti eller en anden slags pasta og retten serveres med sprødt bacon og parmesan.

En virkelig lækker hverdagsret, som sagtens kan serveres med stegt kylling eller fisk i stedet for bacon. Pastaretten kan også serveres med stegte, bagte eller friske grøntsager. Prøv også denne pastaret med peberfrugtsauce. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Pastaretter til 4 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 15 min. / I alt 30 min.
Ingredienser

Pasta i squashsauce

1 squash, skåret i store tern

1 fed hvidløg

45  pinjekerner

1/2 dl olivenolie

1/2 dl piskefløde eller madlavningsfløde

1 bundt frisk basilikum

Derudover

1 pakke bacon i tern

400 g spaghetti

1 dl pastavand

1 håndfuld revet parmesan

 

 

Fremgangsmåde

Pasta i squashsauce

Blend squash, hvidløg, pinjekerner, olivenolie, piskefløde og basilikum sammen til en ensartet sauce.

Steg bacon sprødt på en pande.

Hæld squashsaucen på panden med baconfedt og lad saucen simre. Kog pastaen i rigeligt saltet og tilsæt 1 dl af pastavandet til saucen. Smag saucen til med salt, peber og parmesan. Tilsæt den færdigkogte pasta til saucen og bland det godt rundt. Server pastaen i squashsauce med bacon og revet parmesan på toppen. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.