Pasta i cremet ærtesauce - Nem og hurtig pastaret
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Pasta i cremet ærtesauce

Pasta i cremet ærtesauce – Opskrift på den lækreste cremede pastaret med ærtesauce og citronolie. Denne pastaret er super god og virkelig nem og hurtig at lave. Pastaretten egner sig perfekt som hverdagsret, da den er nem, men også fordi den kan spises af både børn og voksne. Saucen laves ved at svitse løg og hvidløg i olie. Herefter tilsættes frosne ærter og bouillon. Det hele blendes sammen med mascarpone og smages til med salt og peber. Saucen vendes med spaghetti og retten serveres med citronolie. Jeg bruger spaghetti, men alle andre slags pastaer kan også sagtens bruges.

Prøv også min opskrift på cremet peberfrugtsauce med pasta eller pasta med rødbedesauce. Rigtig god fornøjelse!

Pasta i cremet ærtesauce

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Ærtesauce
Citronolie

Fremgangsmåde

Ærtesauce

Svits løg og hvidløg i olivenolie i en gryde. Tilsæt ærter og steg dem med. Hæld bouillon udover og lad det koge i 5 min. Tilsæt mascarpone og blend til en cremet sauce. Smag til med salt og peber.

Kog pasta.

Citronolie

Rør ingredienserne sammen.

Hæld ærtesaucen udover spaghettien og vend det godt rundt. Server pastaretten med citronolie. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar