Pasta i cremet ærtesauce - Nem og hurtig pastaret
Opskrifter Livsstil Shop

Pasta i cremet ærtesauce

Pasta i cremet ærtesauce – Opskrift på den lækreste cremede pastaret med ærtesauce og citronolie. Denne pastaret er super god og virkelig nem og hurtig at lave. Pastaretten egner sig perfekt som hverdagsret, da den er nem, men også fordi den kan spises af både børn og voksne. Saucen laves ved at svitse løg og hvidløg i olie. Herefter tilsættes frosne ærter og bouillon. Det hele blendes sammen med mascarpone og smages til med salt og peber. Saucen vendes med spaghetti og retten serveres med citronolie. Jeg bruger spaghetti, men alle andre slags pastaer kan også sagtens bruges.

Prøv også min opskrift på cremet peberfrugtsauce med pasta eller pasta med rødbedesauce. Rigtig god fornøjelse!

 

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

 

 

Pastaretter til 4 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 20 min. / I alt 30 min.
Ingredienser

Ærtesauce

1 løg, skåret i tern

2 fed hvidløg, hakket

2 spsk. olivenolie

300 g frosne ærter

3,5 dl hønsebouillon

200 g mascarpone

Salt og peber

400 g spaghetti

Citronolie

1/2 dl god olivenolie

Fintrevet skal fra 1 citron

Saften fra 1/2 citron

Fremgangsmåde

Ærtesauce

Svits løg og hvidløg i olivenolie i en gryde. Tilsæt ærter og steg dem med. Hæld bouillon udover og lad det koge i 5 min. Tilsæt mascarpone og blend til en cremet sauce. Smag til med salt og peber.

Kog pasta.

Citronolie

Rør ingredienserne sammen.

Hæld ærtesaucen udover spaghettien og vend det godt rundt. Server pastaretten med citronolie. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.