Pasta i cremet ærtesauce – Opskrift på den lækreste cremede pastaret med ærtesauce og citronolie. Denne pastaret er super god og virkelig nem og hurtig at lave. Pastaretten egner sig perfekt som hverdagsret, da den er nem, men også fordi den kan spises af både børn og voksne. Saucen laves ved at svitse løg og hvidløg i olie. Herefter tilsættes frosne ærter og bouillon. Det hele blendes sammen med mascarpone og smages til med salt og peber. Saucen vendes med spaghetti og retten serveres med citronolie. Jeg bruger spaghetti, men alle andre slags pastaer kan også sagtens bruges.
Prøv også min opskrift på cremet peberfrugtsauce med pasta eller pasta med rødbedesauce. Rigtig god fornøjelse!
Pasta i cremet ærtesauce
Ingredienser
ÆrtesauceFremgangsmåde
Ærtesauce
Svits løg og hvidløg i olivenolie i en gryde. Tilsæt ærter og steg dem med. Hæld bouillon udover og lad det koge i 5 min. Tilsæt mascarpone og blend til en cremet sauce. Smag til med salt og peber.
Kog pasta.
Citronolie
Rør ingredienserne sammen.
Hæld ærtesaucen udover spaghettien og vend det godt rundt. Server pastaretten med citronolie. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar