Pasta chips - Opskrift på de populære TikTok Pasta Chips
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Pasta chips

Pasta chips – Opskrift på den populære TikTok trend Pasta Chips. Disse sprøde pasta chips er virkelig en sjov og lækker snack. Det er virkelig nemt at lave disse populære pasta chips. Du behøver kun pasta, som først koges og så vendes pastaen med olie, krydderier og parmesan. Herefter bages pastaen i ovnen til det bliver sprødt og gyldent. Jeg har serveret pasta chips med denne fetadip med bagte tomater. Pasta chips kan også serveres som en velkomstsnack med et glas bobler til og en anden slags dip.

TikTok er virkelig stedet, hvis man gerne vil have udvidet sin horisont og se ting, som man aldrig nogensinde har set før eller tænkt på før. Prøv også “2 ingredient bagels“, Baked feta pasta eller denne wrap trend. Rigtig god fornøjelse!

Pasta chips

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 20 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 50 min.

Ingredienser

Pasta chips

Fremgangsmåde

Pasta chips

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Kog pastaen i saltet vand som angivet på pakken. Dræn pastaen for vand og kom pastaen op i en skål med olivenolie, paprika, løgpulver, hvidløgspulver, salt, peber og revet parmesan. Vend det godt rundt. Fordel pasten på en bageplade beklædt med bagepapir og bag pasten i ovnen i ca. 30-35 minutter. Rør lidt rundt i pasten undervejs, så alle pasta bliver sprøde og gyldne. Lad pastaen afkøle en smule og server dem herefter. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

4 kommentarer
  1. Vi har prøvet opskriften to gange og begge gange bliver de seje. Ved du hvad vi kan føre anderledes?

Skriv en kommentar