Bagels med kun 2 ingredienser - Bagels lavet med kun 2 ingredienser
Opskrifter Livsstil Shop

Bagels med kun 2 ingredienser

Bagels med kun 2 ingredienser – Opskrift på lækre luftige bagels lavet med kun 3 ingredienser. Disse bagels er så lækre, og de består kun af hvedemel (blandet med bagepulver og salt) og græsk yoghurt 2 %. Det må nok være verdens nemmeste bagels, og de smager virkelig godt, selvom de kun indeholder så få ingredienser.

Disse bagels er en kæmpe trend på TikTok, og de går under navnet “2 ingredient bagels”. I USA og England bruger man nemlig self-rising flour, så derfor er der kun 2 ingredienser. Dog er self-rising flour ikke rigtig noget vi bruger her i Danmark, men det kan man sagtens selv lave ved at blande hvedemel med bagepulver og salt (det står i selve opskriften).

Jeg har toppet mine bagels med en “Everything but the bagel seasoning”,  som består af sesamfrø, birkes, salt, hvidløgspulver og løgpulver. Bagels kan også toppes med andre slags toppings som f.eks. chiliflager, parmesan, cheddarost, oregano, forskellige frø og kerner. Du kan også sagtens lave disse bagels i en sød udgave med kanelsukker på toppen, eller tørrede frugter eller bær i dejen. I stedet for at lave dejen til bagels, så kan dejen også bare trilles til boller.

Se mine andre bagels opskrifter lige her. Rigtig god fornøjelse!

Husk at følge mig på de sociale medier for endnu mere inspiration: Instagram, Facebook og TikTok.

Bagels med kun 2 ingredienser

Bagels til 2-4 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 30 min. / I alt 35 min.
Ingredienser

Topping

1,5 tsk. sesamfrø

1,5 tsk.

1 lille tsk. hvidløgspulver

1 lille tsk. løgpulver.

1 lille tsk. salt

Bagels (4 stk.)

285 g hvedemel + 1,5 tsk. bagepulver + et lille tsk. fint salt

285 g græsk yoghurt 2 %

Derudover

1 sammenpisket æggeblomme

Fremgangsmåde

Topping

Bland ingredienserne sammen og stil dem til side.

Bagels

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Bland hvedemel, græsk yoghurt, bagepulver og salt i en skål og rør det godt sammen. Kom dejen ud på et meldrysset bord og ælt til en sammenhængende dej (ælt i ca. 5 minutter). Hvis dejen er for våd tilsættes mere mel og hvis dejen er for tør, så tilsættes der lidt mere yoghurt. Dejen skal være blank og elastisk.

Del dejen i 4 lige store dele og rul hver del til en bolle. Lav et hul med fingeren i midten af hver bolle og kør bollen rundt om fingeren, sådan så der dannes et stort hul. Placer bagels på en bageplade med bagepapir og pensl med æggeblomme og drys med toppings.

Bag bagels i ca. 35 minutter indtil de er gyldne. Lad dem afkøle på en rist, inden de skæres over og server dem. Velbekomme!

Bedøm denne ret

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven