Orzo med græskar – Opskrift på cremet orzo med hokkaido græskar, mascarpone og timian. Denne ret er så lækker og nem at lave. Retten består af orzo som simrer med hokkaido græskar i tern, timian, hvidvin og bouillon. Der vendes mascarpone og parmesan i til sidst, hvilket gør retten så lækker og cremet.
Retten kan spises som den er, men den kan også serveres med f.eks. denne spidskålssalat og et dejligt hjemmebagt brød til.
Orzo, som også kaldes risoni, er små korte pastaer, som er formet som et riskorn. Orzo kan købes i stort set alle supermarkeder. Prøv også min opskrift på cremet orzo med tomat. Rigtig god fornøjelse!
Orzo med græskar
Ingredienser
Fremgangsmåde
Svits løg og hvidløg klare i smør i en dyb pande. Tilsæt græskar og steg med i ca. 10 min. Tilsæt timian kviste. Hæld hvidvin på og lad det fordampe lidt inden orzo og hønsebouillon tilsættes.
Kom låg på og lad det simre i ca. 25 min. eller indtil orzo er møre. Rør i det undervejs. Fjern timiankvistene. Rør mascarpone og parmesan i. Smag retten til med salt og peber. Server straks. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar