Orzo med græskar – Opskrift på cremet orzo med hokkaido græskar, mascarpone og timian. Denne ret er så lækker og nem at lave. Retten består af orzo som simrer med hokkaido græskar i tern, timian, hvidvin og bouillon. Der vendes mascarpone og parmesan i til sidst, hvilket gør retten så lækker og cremet.
Retten kan spises som den er, men den kan også serveres med f.eks. denne spidskålssalat og et dejligt hjemmebagt brød til.
Orzo, som også kaldes risoni, er små korte pastaer, som er formet som et riskorn. Orzo kan købes i stort set alle supermarkeder. Prøv også min opskrift på cremet orzo med tomat. Rigtig god fornøjelse!
Orzo med græskar
Ingredienser
Fremgangsmåde
Svits løg og hvidløg klare i smør i en dyb pande. Tilsæt græskar og steg med i ca. 10 min. Tilsæt timian kviste. Hæld hvidvin på og lad det fordampe lidt inden orzo og hønsebouillon tilsættes.
Kom låg på og lad det simre i ca. 25 min. eller indtil orzo er møre. Rør i det undervejs. Fjern timiankvistene. Rør mascarpone og parmesan i. Smag retten til med salt og peber. Server straks. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar