Oreo grankogler - Opskrift på spiselige grankogler med Oreo
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Oreo grankogler

Oreo grankogler – Opskrift på lækre spiselige grankogler med Oreo, pebernødder, flødeost og Coco Pops. Disse fine spiselige grankogler er så søde og smager virkelig lækkert. Grankoglerne består af en masse, der laves af Oreo, pebernødder og flødeost. Massen formes så den har samme form som en grankogle og der sættes Coco Pops fast på dejen, så den er helt dækket. Jeg drysser dem med flormelis, så det ligner sne.

Disse spiselige grankogler har været den helt store trend på de sociale medier, både sidste år, men også i år. Jeg kan sagtens forstå hypen, fordi de smager så lækkert. Det tager dog lige lidt tid at forme massen og sætte Coco Pops på, men det er en super hyggelig aktivitet at lave med børn. Der er mange måder at lave selve dejen på, de fleste videoer jeg har set har været med pebernødder/brunkager og flødeost. Man kan også lave en romkugle-masse eller snøfler, som jeg har en opskrift på her. Jeg har her valgt at lave dejen med Oreos og pebernødder, så de har en dejlig smag af jul.

Prøv min opskrift på Oreo trøfler her.

Rigtig god fornøjelse!

Oreo grankogler

Opskrift til 4-8 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 40 min.

Ingredienser

Oreo grankogler

Fremgangsmåde

Hak Oreos og pebernødder helt fint i en minihakker. Blend flødeosten med  til en sammenhængende masse, massen må ikke blive for tør eller for våd. Form massen til 8 lige store stykker og form dem så de ligner grankogler, der er tykke i bunden og tynde i toppen. Sæt Coco Pops fast hele vejen rundt, så de dækker hele “dejen”.

Sæt grankoglerne på køl i 30 min. Drys herefter med flormelis og server dem med det samme. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar