One bowl æblekage - Opskrift på nem æblekage med kanel
Opskrifter Livsstil Shop

One bowl æblekage

One bowl æblekage – Opskrift på nem one bowl æblekage med æblestykker og kanel. Denne æblekage med kanel er så nem og lækker. Kagen består af tynde skiver af æbler, som blandes med sukker og citronsaft i en skål. Herefter tilsættes de øvrige ingredienser i skålen og det hele røres sammen til en ensartet dej. Der skal ikke bruges røremaskine eller elpisker til denne dej, da den bare kan røres sammen med en dejskraber.

Kagen er perfekt at servere sammen med creme fraiche, flødeskum eller vaniljeis. Det er en super kage at servere til gæster til eftermiddagskaffen, men kagen kan også spises som en morgenmadsdessert eller til brunch serveret med skyr.

Prøv også min opskrift på gammeldags æblekage med æblegrød, rasp og flødeskum. Rigtig god fornøjelse!

 

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Æblekage til 8 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 30 min. / I alt 45 min.
Ingredienser

One bowl æblekage

4  æbler, skåret i tynde både

Saften fra 1/2 citron

3 dl sukker, gerne rørsukker

4 æg

200 g smør, smeltet

2 tsk. vaniljesukker

1 stor spsk. stødt kanel

4 dl hvedemel

2 tsk. bagepulver

1 lille nip salt

 

Fremgangsmåde

One bowl æblekage

Tænd ovnen på 175 C varmluft.

Kom æbler i tynde både i en skål og tilsæt citronsaft og sukker. Lad det stå og trække i 10 min. Tilsæt herefter æg, smeltet smør, vaniljesukker, kanel, hvedemel, bagepulver og salt. Rør det godt sammen til en ensartet dej.

Beklæd en form på 24 x 24 cm med bagepapir. Bag kagen i 25-30 min.

Server kagen som den er eller med creme fraiche, flødeskum eller is til. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.