Mozzarella sticks - Hjemmelavet sprøde mozzarella sticks
Opskrifter Livsstil Shop

Mozzarella sticks

Mozzarella sticks – Opskrift på hjemmelavede sprøde mozzarella sticks. Mozzarella sticks er en populær fastfood side order og er især kendt i USA. Der er mange fastfood-kæder, cafeer og restauranter, som har disse lækre sprøde stænger med blød og smeltet ost i midten. Det er nemt at lave mozzarella sticks selv, og det er så lækkert at servere til en god omgang hjemmelavet fastfood.

Mozzarella sticks laves ved at bruge en fast mozzarella blok, som skæres ud i stænger. Mozzarellaen kan bl.a. købes i Bilka (fra Galbani). Mozzarella stængerne vendes først i mel, æg og så pankorasp. Dette gøres igen, så stængerne bliver dobbeltpaneret, og det sørger for, at osten bliver inde i paneringen.

Jeg har serveret creme fraiche med sriracha til mozzarella sticks, men du kan servere lige den dyppelse du bedst kan lide. Prøv også mine halloumi fritter eller hjemmelavede chili cheese tops. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Side orders til 6-8 personer
Forberedelse 30 min. / Tilberedning 2 t. / I alt +2 t.
Ingredienser

Mozzarella sticks

400 g fast mozzarella blok, kan f.eks. købes i Bilka

Ca. 200 g pankorasp

100 g hvedemel

1/2 tsk. cayenne peber

1/2 tsk. hvidløgspulver

1/2 tsk. løgpulver

1/2 tsk. paprika

1/2 tsk. salt

1/2 tsk. peber

5 æg

1 L fritureolie

Fremgangsmåde

Mozzarella sticks

Skær mozzarella blokken ud i 16 stænger.

Kom rasp i en skål. Bland mel og krydderier i en anden skål. Pisk æggene i en tredje skål. Vend først mozzarella sticks i mel, herefter æg og til sidst rasp. Placer dem på et skærebræt. Vend dem igen i æg og rasp, sådan så de bliver dobbeltpaneret. Kom mozzarella sticks i fryseren i ca. 2 timer.

Varm olien op i en gryde og friter mozzarella sticks ca. 3-4 af gangen i 3-4 minutter. Lad dem dryppe af på en tallerken med køkkenrulle. Server straks. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.